Monolith Productions, na het grote succes in de Midden-aarde 2014: Shadow of Mordor, is klaar voor het tweede hoofdstuk en is van plan de "knal" te maken, zoveel te definiëren Midden-Aarde: Schaduw van Oorlog zoals "de echte incarnatie van visie origineel dat de studie had. "

Dit en veel meer kwam uit de mond van Michael de Plater, Creative VP of Monolith, in een interview met het EDGE magazine.
"Dingen die niet werkten, waren structurerende en beloningen van de geschiedenis: we waren vooral gefocust op het vechtsysteem en we zitten vast in herhaling. ' zegt de Plater en maakt aldus "mea culpa".
Het verliest echter geen tijd om het Nemesis-systeem te prijzen (als je het goed overweegt) "Het ding dat werkte") maar tegelijkertijd anticiperend op veranderingen: "De laatste keer dat we orcs hadden met een functie genaamd" The Humiliator ". Elke keer dat ze je versloegen, maakten ze je helemaal niet af: ze draaiden zich om en gingen weg. Dit kan soms leuk zijn, maar nu zal deze eigenschap ook worden beïnvloed door de spelwereld. Als op dat moment in leven te blijven zou een beter verhaal met zich meebrengen, zal het dan zijn dat de vernederaar je zal sparen. Het doel is om betere verhalen te genereren.'

Midden-Aarde: Schaduw van Oorlog
Ik zou dan graag stilstaan ​​bij een zeer specifieke, misschien onpopulaire en daarom opmerkelijke verklaring met betrekking tot de videospellen in het algemeen: 'Ik geloof dat vervolgacties in videogames soms eenvoudiger kunnen zijn. Dingen zijn moeilijk en gecompliceerd als je merkt dat je voor het eerst veel ideeën op tafel gooit. De tweede keer leidt vaak tot de volledige realisatie van alle ideeën die u in gedachten had ".
Redeneren is vreselijk verstandig... waarom beoordeelt de populaire cultuur in veel "cult" saga's de op een na slechtste hoofdstukken van de eerste? God of War, Gears of War, Diablo of zelfs Uncharted komen voor de geest. We kunnen alleen maar hopen dat de woorden van de Plater oprecht zijn en geen verwachtingen teleurstellen.

Middle-earth: Shadow of War is in augustus uit voor Microsoft Windows, PS4 en XboX One.

bron

1 commentaar

Reacties zijn gesloten.