Je kunt het niet vertellen. Maar nee. Het is drie dagen geleden dat een zorgvuldige berekening werd gepubliceerd op Reddit door gebruiker Seaserpento2, getiteld "Hoeveel kost het om naar een Gore te reizen?'. Op de post in kwestie de gebruiker legt uit dat hij een programma op Python heeft gemaakt die de opening van de pakketten simuleert, de duplicaten in stof verandert, de kaarten verzamelt en het tellen van het pakket stopt zodra een bepaald aantal kaarten is verzameld en genoeg stof om de resterende kaarten te maken. Bedenk dat Hearthstone: Viaggio a Un'Goro 135 nieuwe kaarten introduceert, waaronder 49 common, 36 rare, epische 27 en legendarische 23.

Hearthstone: Travel to A Gore
Na verschillende pogingen zou, volgens de berekening, de hoeveelheid minimale pakketten om de verzameling te voltooien 214 zijn, terwijl de maximale hoeveelheid 437. Als standaard gebruiken het gemiddelde van 316-pakketten en verwijzend naar de Blizzard-prijzen (49.99 $ voor een bundel van 40-pakketten, 8 zou nodig zijn), de berekening is snel en overdreven: ongeveer $ 399.92. Dit is waar je "goed" zegt.

Om geen twijfel te laten bestaan ​​heeft Seaserpento2 de broncode, in het geval dat je jezelf een keer wilt proberen.
In elk geval, ongeacht de prijs waar je uit zou moeten komen, is de waarschuwing die ik voel over het doen van dit: NIET besteden om te winnen. Aan de andere kant, in een spel als dit, kun je alle bestaande kaarten hebben en blijven zonder vaardigheden om ze te gebruiken.