Het lijkt erop dat in de laatste paar uur BANDAI NAMCO Entertainment heeft een aantal handelsmerken voor Europa geregistreerd, waaronder een zeer bijzonder merk. Het is PAC-MAN Maker en als het de bedoeling van het bedrijf was om ons niet te misleiden, zou dit het antwoord van het Japanse bedrijf kunnen zijn Super Mario Maker gepubliceerd door zijn vriend en rivaal Nintendo. Alleen dat, natuurlijk, in plaats van niveaus en werelden van te bouwen Super Mario Bros, zullen we onze vindingrijkheid moeten gebruiken bij het vormgeven van steeds complexere niveaus voor de steeds groter wordende game-hall.

Denk je dat het een winnend idee is? We weten nog steeds niets over de titel zelf en ook niet over welke platforms worden uitgebracht: we moeten wachten op een officiële aankondiging van BANDAI NAMCO Entertainment, die mogelijk al in de komende uren plaatsvindt.

bron