Er is geen nieuws gelekt sinds Universal Picture afgelopen oktober de franchiserechten van Gears of War kocht om er een film van te maken. Vandaag hebben we misschien een nieuwe en interessante. Zoals gemeld door het tijdschrift Verscheidenheid, Universal heeft de opdracht bevestigd van scenarioschrijver voor Avatar, Shane Salerno, om te zorgen voor de film gewijd aan Gears of War. We hebben het hier over een echt prominente naam en groeien: naast het feit dat hij momenteel betrokken is bij Avatar-sequels namens James Cameron, heeft hij een actieve film zoals "Armageddon" en "Belve" van Oliver Stone.

Dat niet alleen. Salerno zal worden vergezeld door productie uit Dylan Clark (producent van de serie "Apes Planet"), een andere absoluut niet-secundaire naam.

Gears of War

Zoals al in het begin werd vermeld, is het nieuws helaas nog niet veel uitgekomen; in het bijzonder, we weten niets van de plot. We weten niet of het waargebeurde verhaal van Gears of War zal worden aangepast of dat, zoals bij Assassin's Creed, alleen het universum zal worden gebruikt om een ​​nog niet uitgebracht verhaal te creëren. Voor de rest blijft er de angst die ieder van ons, terecht, cultiveert voor projecten als deze: de angst dat er een gekke c **** uitkomt (cit.).
Het uitgangspunt lijkt deze keer echter anders en potentieel beter te zijn. Persoonlijk denk ik dat houd gewoon het verhaal bij dat al is geschreven, misschien met wat "easter egg", zou het gemakkelijker en dankbaarder maken.