Het was een moment dat we in veel mensen verwachtten. Dank aan de gebruiker Masterofx van het zeer speciale Undertow-forum, is dit moment eindelijk echt. Dankzij zijn genialiteit en zijn vrijgevigheid, zullen we onbeperkt kunnen genieten van de eerste Nude Mod voor Bayonetta. Masterofx was zo attent om een ​​stap-voor-stap handleiding te bieden voor het installeren van mod. Help dat je kunt het hier vinden.
Nieuwe texturen zullen uiteraard het standaardkostuum in het spel vervangen of met de harde en rauwe naakte huid, of met verschillende outfits waarvan je een voorbeeld zult zien in de gids.

Bayonetta

We moeten iedereen bedanken Masterofx: ik, jij, Fraws, de Accattino, maar vooral SEGA- en platina-spellen. Omdat Masterofx, met deze mod, Bayonetta niet alleen de kans gaf om het echt te verdienen, maar ons eindelijk de kans gaf om een ​​c *** of een wat betekent een middelmatige en nutteloze game.
Het beschikbaar stellen op Steam was niet genoeg om de situatie te verbeteren ... nu zijn we dat.