Dit verhaal lijkt nooit te eindigen. We zijn nog niet zo lang geleden met je weggegaan Dit artikel  waar we het hadden over alle geruchten over de komst van Crash N. Sane Trilogy op pc en Xbox. Destijds was het Twitter-account van PlayStation Ireland dat de "bom" lanceerde en schreef: "Crash komt PRIMA aan op PS4 en PS4 Pro".
Ze hebben alle mogelijke speculaties weggenomen en een sprankje hoop en interesse gebracht voor pc- en Xbox-gebruikers.

Nu, ongeveer 3 maanden later, we hebben er nog een in handen "Bomb" wat, in aanvulling op het nieuws zelf, feitelijk is consequent naar die van enige tijd geleden.
Deze keer om het te activeren is de Canadese divisie van Best Buy die, zoals gemeld door het Twitter-account "AllGamesDelta", "Crash N. Sane Trilogy" blootlegde onder de pre-ordergames met een ondubbelzinnige tekst: "Exclusief voor 1 jaarconsole". Dit is de tweet:

https://twitter.com/AllGamesDelta/status/862418672601751552

Dat niet alleen: de meest voorzichtige ogen zullen het gebrek aan de typische sticker 'Alleen op PlayStation' hebben gemerkt.

Tegelijkertijd laat een ontkenning niet lang op zich wachten: een tweet onthult het gesprek tussen een gebruiker en de ontwikkelaars van Crash N.Sane Trilogy, Vicarious Visionsprecies op het punt van exclusiviteit. In dit geval is het antwoord ondubbelzinnig en laat het weinig aan interpretatie over.

Wat te zeggen, waarschijnlijk het antwoord op het mysterie zullen we alleen de dag van de uitgang hebben. Laten we in de tussentijd onthouden dat 'twee aanwijzingen zijn een toeval, drie zijn bewijs "