Waarschijnlijk de geremasterde versie van PaRappa de Rapper uitgang PlayStation 4 het was niet alleen een nostalgische operatie gericht op de pure troost van oude fans, maar eerder een herlancering van dit soort werken op de nieuwe generatie platforms. Waarom denken we dit? Nou, vandaag de dag is de maker van de kleine hondenrapper met de muts, Masaya Matsuura, samen met de maker van Gitaroo Man, Keiichi Yano, heeft een nieuwe titel aangekondigd onder de naam Project Rap Rabbit, Fabrikant NanaOn-Sha e iNiS onder leiding van de twee toonaangevende illustere ontwerpers.

Samen met sociale accounts op Twitter e Facebook evenals een officiële site teaser, we krijgen een heel vroege trailer te zien die anticipeert op de sfeer en karakters van dit mysterieuze en toch al erg stijlvolle ritmegame. Je hebt nog steeds geen informatie over het startvenster en de platforms waarop de titel het licht zal zien: we moeten gewoon wachten.

Project Rap Rabbit - De teaser-trailer