Zoals u weet, proberen we altijd "tegenstrijdige" inhoud van hoge kwaliteit te leveren, met betrekking tot bepaalde producten en / of onderwerpen, maar altijd kwaliteit. We geven altijd, ook en vooral met de figuur van Fraws, ondersteuning voor elke vorm van originele en onafhankelijke activiteit (lokaal en niet) in woorden en vaak met daden: van het genie van Alessio Cosenza (Power Glove Ultra) tot dat van Marco Alfieri (Call of Salveenee) om de onmiskenbare stem van Merlo (Adriano Milone) te bereiken. We konden daarom alleen maar instemmen met het project van deVereniging Svilupparty die we letterlijk citeren,
"Werkt ter ondersteuning van de verbetering van de producties van de realiteit van de videogames van ons land in termen van volumes en kwaliteit en, natuurlijk, garandeert de jaarlijkse cadans van het Svilupparty-evenement in Bologna. "
Met andere woorden: ze proberen zichtbaarheid maar vooral mogelijkheid te geven aan alle “kleine” realiteiten die anders veel moeilijker zouden zijn.

Svilupparty

dit jaar Svilupparty vindt plaats van 19 tot 21 mei en, naast het helpen met interesse, kunnen we zeggen dat we er deel van uitmaken. Zondag 21, de laatste dag van de beurs wordt beloond met de beste spellen die worden gepresenteerd. De prijs "Let's Talk about Video Games" zal een van deze zijn en zal de beste grafische realisatie dekken. Onze delegatie / jury zal bestaan ​​uit onze Social Media Manager (Valerio Marone), ikzelf Muzza en, natuurlijk, Fraws. We zullen zeker plezier hebben (en spelen!).

Het feit dat we door Developarty zijn geroepen om een ​​van onze prijzen uit te reiken en uit te reiken, is daarom niet alleen een bron van trots, maar het is iets natuurlijk als gevolg van wat we elke dag proberen na te streven: We zijn op de goede weg en deze prijzen legitimeren ons werk hard. Tot ziens in Bologna!

Voor info