Soms zijn het Italiaanse terugbetalingen. Waarom, vraag je dat? Nou, in vergelijking met de rest van de wereld de dag een TEKKEN 7 zal op een dag worden verwacht, sinds de 2 juni het is een nationale feestdag. Vandaag zijn er ongeveer tien dagen te gaan tot dag één van een van de meest verwachte titels van het jaar, het meest geliefde vechtspel van spelers van over de hele wereld die al enkele jaren in Japanse speelhallen aanwezig zijn.

Om het wachten voor de gek te houden, BANDAI NAMCO Entertainment bracht een spectaculaire verhaaltrailer uit, gemaakt in computergraphics, die ons laat kennismaken met de hoofdgrafiek van deze zevende genummerde aflevering van het wezen van Harada: de laatste botsing tussen de twee hoofdrolspelers van de saga sinds het begin, Heihachi e Kazuya Mishima. Zoals de cover van het spel al doet vermoeden, zal het zevende King of the Iron Punch-toernooi het toneel zijn voor de release van de definitieve accounts tussen twee generaties. Wie gaat haar neerschieten?

Eer, plicht, wraak: al hun strijd is een persoonlijke kwestie. In deze laatste botsing met bloed en woede, wat met de dood is begonnen, zal eindigen ... in de dood. TEKKEN 7 is vanaf volgend jaar beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Steam voor pc's 1. Goed zicht!

TEKKEN 7 - Geen glorie voor helden