Het is gisteren het interview gedaan van het tijdschrift Ontsnap naar Kit Harington (de acteur die Jon Snow speelt, om zo te zeggen) over verschillende aspecten van zijn leven, privé en anderszins: in het bijzonder was een van de belangrijkste vragen van het interview: "Om de volgende fase van zijn carrière in te gaan, zal (Kit) moeten vertrekken Jon Snow achter? ". Game of Thrones kon daarom alleen worden genoemd.
Terwijl we het interview aanbevelen (als je een fan bent van de serie), zullen we ons op dit moment alleen concentreren op het deel dat ons het meest interesseert: het deel over de Amerikaanse president, Donald Trump.

Dat Martin was niet de fan van Trump het was iets dat al lang bekend was: dit is zijn tweet op 9 November 2016.

Oké. Volgens Kit Harington is het bewijs van affectie van de regisseur nog lang niet over. Inderdaad, de acteur zelf bevestigt het volgende:
"Ik denk dat Joffrey nu de koning van Amerika is" Martin heeft het me verteld "En hij groeide nukkig en irrationeel, net als in boeken toen hij dertien was." 

Het is duidelijk dat het neerschieten van de nieuwe Amerikaanse president nu een trend is geworden, maar het is ook waar dat sommige toespraken het vermelden waard zijn. Net zoals het waar is dat het echter niet zal graven of beledigen om de loop van de geschiedenis te veranderen. Daarvoor zal het nodig zijn om naar het veld te gaan.