Tokyo RPG Factory is een studie van interne ontwikkelaars Square Enix geboren met het precieze doel klassieke Japanse role-playing games tot leven te brengen, zoals ze al een tijd niet zijn gezien, zoals de eerste FINAL FANTASY e Chrono Trigger. Het eerste project waar de nostalgische studie voor de eerste jaren van het leven aan werkte, was Ik ben Setsuna, ontroerend verhaal in een besneeuwde wereld die ook licht heeft gezien in Europa PlayStation 4, Stoom e Nintendo Switch (alleen in digitaal formaat), met een discreet succes bij dergelijke enthousiastelingen.

Vandaag heeft de Yellow Penny Company officieel de start aangekondigd van het werk aan een nieuwe titel door de studio: dat zijn ze VERLOREN SPHEAR, binnenkort beschikbaar in de eerste maanden van 2018 op dezelfde Setsuna-platforms voor ongeveer vijftig euro. Het spel verbetert de werking van de eerste titel van de studio en repliceert een vechtsysteem dat is gericht op 'Active Time Battle en een verkenbare wereld met veel gevarieerde Setsuna-omgevingen, zoals we kunnen bewonderen in de advertentie-trailer die beschikbaar is in de wachtrij voor het artikel.

In dit avontuur zullen we de controle over nemen Kanata, een jonge man die wakker wordt met zijn geboorteplaats verdween in het niets. Samen met zijn vrienden zal hij een reis moeten beginnen die zal helpen de wereld te redden door middel van herinneringen.

VERLOREN SPHEAR zal niet alleen in digitaal formaat verschijnen, maar het kan ook in de winkel worden gekocht voor PS4 en Nintendo Switch via de online winkel Square Enix, die als bonus voor de reservering twee nummers van de door. geproduceerde soundtrack aanbiedt Tomoki Miyoshi, die al de auteur was van de muziek van de vorige game.

LOST SPHEAR - Aankondigingstrailer

bron