Het kwam gisteren uit, op Change.org, een ondertekende petitie "Gamers United" en geadresseerd aan Ubisoft voor het annuleren van de nieuw aangekondigde titel: Farcry 5. Persoonlijk had ik geen twijfels over de juistheid van de brief (die racistisch en beceramente "nationalist", maar niets dat helaas zijn we niet gewend / moeten steeds vaker horen) totdat ik zag haar beschuldigd door sommigen als trollen (die ook Casapound er is trollando jaar?).
Bij een kort onderzoek komt 'Gamers United' niet overeen met een bestaand acroniem of beweging, wat de trol-hypothese zou verbeteren.
Bij twijfel hoeven we alleen maar te vertalen de meest opvallende delen van deze hilarische (of verdrietige?) petitie.

Farcry 5

Het begint met een inleiding met alle verontwaardiging en de tegenstand tegen de arme Farcry 5:
"Als het te veel is, is Ubisoft dat ook. We hebben je games getolereerd in de naam van gameplay en innovatie. Maar nu genoeg! Farcry 5 is een belediging voor Amerikanen, de meeste van uw klanten, en het is tijd dat u het opmerkt. Verander het of annuleer het.
[...] In deze tijden moet je begrijpen dat er gewelddadige repercussies kunnen zijn als je van plan bent je nutteloze kritiek voort te zetten. Hier zijn enkele tips om het spel beter te maken ".

En hier, heren, de echte wezens komen.

'Verander de slechteriken: het is niet zo moeilijk. Verander ze met iets wat realistischer is. Islam groeit in Amerika, net als geweld in steden. Ben je bang om dat te doen? "Voltaire citeren:" Om te begrijpen wie de baas is, moet je uitvinden wie niet mag kritiseren "

Wissel de slechteriken af. Zelfs als je erop staat om alleen Amerikaanse christenen slecht te maken, kun je de races een beetje afwisselen om niet alleen blanke mensen te targeten. Zet een paar zwarten of Mexicanen in het midden.

Verander de plot en laten zien dat beide partijen op hun eigen manier ongelijk hebben.

Verander de instelling / instelling, maar alleen voor sommige markten. We begrijpen dat anti-Amerikanisme goed kan zijn in bijvoorbeeld Frankrijk. Maar hier in Amerika is anti-Amerikanisme uit.

Wij Amerikanen hebben zo weinig spellen om goed te maken, en we zijn het moe om ze te verliezen vanwege multiculturele onzin. '

Wat kunnen we zeggen, we kunnen de auteurs van deze brief alleen maar bedanken voor het herinneren van ons, dankzij de woorden van Voltaire, dat om Ubisoft te bevel te voeren en de hele wereld zijn er moslims en stadsbendes.

1 commentaar

Reacties zijn gesloten.