Het is de site Dit Gen Gaming om het nieuws te lanceren waar velen van jullie waarschijnlijk op zaten te wachten. De betreffende site is "ontdekt" dat Borderlands 3 online te boeken is bij de Britse retailer Base.com ALLEEN voor PS4 en Xbox One voor de prijs van 55 Euro. De releasedatum is echter niet aangegeven.
Dus we praten niet over geruchten: de game bevindt zich eigenlijk in de pre-order en als je zo lui bent om het uit te proberen, zet ik hieronder een screenshot.
Borderlands 3

Het is echter ook waar de game is nog niet officieel aangekondigd door chicchessia. Niettemin is er een zeer belangrijke gebeurtenis die de puzzel zou kunnen voltooien en de mogelijkheid van een officiële aankondiging op zijn minst waarschijnlijk maken:E3!
De aannames zijn allemaal, inclusief het releasejaar van Borderlands 2 (2012) en Borderlands: The Pre-Sequel (2014): zoals de tijd rijp is.
We gonzen tijdens of na E3 voor mogelijke (en waarschijnlijke) nieuwigheden. Blij?!