Tijdens de pre-show uitgevoerd door Sony voor de officiële conferentie, ondanks dat het een "kleine gebeurtenis" was, zijn er enkele goodies gearriveerd. Voor de release datum Knack 2, dan is de aankondiging dat je niet verwacht: de indie RPG is een cult geworden, Undertale, komt deze zomer ook aan op PS4 en PSVita!
Sony wordt dan beloond met een vrij goed schot, die vele fans van de titel (zoals alle exclusief) zal aantrekken als de enige console om het te hebben.

Undertale zal beschikbaar zijn zowel in digitale als in twee winkelversies: Standaard- en Collectoreditie (waarvan prijzen nog niet zijn onthuld). De standaardeditie bevat, naast het spel, een 24-paginarangboek. De Collector's Editionin plaats daarvan bevat het naast een speciale box ook de soundtrack en een schattige, hangervormige beiaard. Een must voor fans van saga's en verzamelaars.
Momenteel zijn beide versies alleen online te boeken fangamer.com, site die is uitgesteld van de officiële site van het spel.
Ontdek alle informatie in de opwindende presentatievideo: