Ubisoft blijft zijn vlaggenschip-merk en de bijbehorende fandom uitbundig exploiteren. In het bijzonder doet het dit met schandelijk marketingbeleid en keuzes en op de grenzen van het fatsoen. Deze keer is het het geval van de Dawn of the Creed Collector's Case - Legendary Edition van Assassin's Creed: Origins.

We gaan de verdienste in. Voor Assassin's Creed: Origins zal (voorlopig) goed verkrijgbaar zijn 3 CE (in aanvulling op 2 "Special Edition"). The God's Edition bij 120 Euro, the Dawn of the Creed Edition bij 150 Euros en the Dawn of the Creed Collector's Case - Legendary Edition a, wacht even ... ACHTHONDERD FUCKING EURO. 800. 8 - 0 - 0.
De kritiek die ik besluit te verplaatsen is twee. De eerste "inhoud", het tweede beleid.
800 euro voor wat? Hars. Geen edel stof, maar hars. Dat klopt. Het verschil tussen 150 en 800 wordt gemaakt van de kwaadaardig harsachtige hars. De twee fysieke inhoud (een beeld en een amulet) zal hetzelfde zijn (het beeld zal groter worden) ... ze zullen eenvoudig van hars zijn gemaakt. Echt waar? Ahahahahahahaha, dat is echt waar? Absolute genen (of schema's). Ik denk niet dat ik je nog iets anders moet vertellen.

Assassin's Creed: Origins

Dus laten we naar de kritiek van "politiek" gaan. De verschillen zijn niet echt voorbij. Er is er een die geen waarde heeft en die in de finale echt cruciaal is voor verzamelaars: de nummering. Precies omdat de inhoud van de "Legendarische editie" wordt genummerd, waardoor het allemaal erg verkeerd is. LET OP: ik ben niet de "goede persoon" die gelooft dat exclusieve inhoud niet wordt betaald. Integendeel. Net zoals het waar is dat om een ​​nummer op een doos te graveren, je het gezicht niet kunt hebben om me achthonderd euro te vragen. Dat kun je op dit moment niet a) Ik verkoop ook andere edities voor CE (zodat CE dat niet zou doen) en b) het biedt niets dat voor jou van belang is, tenzij de nummering zelf. "Het is maar Caesar is de vrije markt, als je het niet wilt kopen "bla bla bla bla. Koop het niet alleen, maar ik neem de moeite om een ​​artikel te wijden waarin ik zeg dat ze beschamend en te kwader trouw zijn. De eerste Assassin's Creed's CE (de enige die nog niets waard was) was genummerd en kostte ruwweg de gebruikelijke 100-euro's. Evenals vele andere CE's die, genummerd en niet, echt een beperkt volume hebben, en dus waarde krijgen in de onmiddellijke en in de toekomst. Het is eerlijk om dat extra bedrag te betalen, maar het is eerlijk om de echte liefhebber te belonen, om het te krijgen, misschien als ze meer gamestops gaan boeken uit angst om het niet te ontvangen. Dit is het verzamelen en kan 100 kosten als de 800-euro. Maar vergeet niet dat ze de prijzen doen, om de markt te sturen, om te beslissen wie wel en niet kan kopen. Dus we nemen het mee. Anders dan de "onzichtbare hand van de markt". Het zijn beslissingen die met arrogantie en gebrek aan respect worden genomen, en als zodanig hebben wij het recht en de plicht om ze te beschrijven.

De enige echte angstDat is zeker niet die van de niet in staat om die vier pseudo-content voor Assassin's Creed kopen: Origins, is dat dit het precedent dat software bedrijven en spelers die het geld hebben te overtuigen om iets te verzamelen, maakt zal maken wanneer wat telt is de beschikbaarheid . Natuurlijk, dan is de producent om te beslissen hoeveel exemplaren zij de korte runs, maar er is een verschil tussen "redelijk" 100-200 800 euro en de euro.
Maar weet je, van "moordenaars" tot dieven is een moment.