Voor een anime-liefhebber en videogame de naam .hack wekt prettige herinneringen op.

Oorspronkelijk geboren op PS2, het spel heeft het leven geschonken aan een niet onaanzienlijke fandom waarvoor de franchise zich zo heeft ontwikkeld dat ze vele velden bestrijkt, zoals anime, manga, lichte romans, kaartspellen en alles wat je maar kunt bedenken.

De laatste titel van de sage was .hack // Versus, Van PS3, In 2012 en sindsdien heeft de titel een periode van vergeetachtigheid gekend, mede door de opkomst van zeer vergelijkbare producten in termen van plot en lay-out Sword Art Online e Horizon Log.

Het originele plot van het spel PS2 (gedateerd 2002) sprak van Vlieger en BlackRose, twee spelers die op zoek waren naar de reden waarom hun vrienden in coma waren geraakt tijdens een gamesessie van de MMORPG-omgeving in "De Wereld"(Voor degenen die de genoemde titels kennen, kunnen de enorme overeenkomsten met de reeds genoemde opmerken SAO en Log Horizon).

Sinds nu de remastered (Oeps, sorry, // gehercodeerd) zijn in de mode (en verkopen ook best goed) Bandai Namco hij vond het goed om de titel die in de. werd gepubliceerd opnieuw in te dienen 2006 voor PS2: hack // GU

.hack // GU-belasting hercoderen het is de definitieve ervaring van .hack // GU, bedoeld voor alle fans en nieuwkomers van de serie, die de drie titels van de Action RPG verzamelt .hack // GU: Wedergeboorte, Reminisce and Redemption in hoge resolutie a 1080p voor 60 fps .

In .hack // GU., die begint na de gebeurtenissen die in de originele serie zijn verteld, zullen spelers de rol van Haseo verantwoordelijk voor het nastreven van een krachtige Moordenaar van benoemde spelers Tri-Edge die de avatar van zijn vriend heeft vermoord Shino en in het echte leven in coma gevallen.

Naast het opnemen van de trilogie van .hack // GU.hack // GU-belasting hercoderen zal ook een verbeterd balanssysteem voor het slagveld bevatten om een ​​optimale game-ervaring te garanderen, naast het nieuwe Cheat-modus opgedragen aan spelers die willen genieten van het verhaal en beginnen te spelen met volledige statistieken.

Ik kan je alleen op de trailer achterlaten en wachten op nieuws over de officiële startdatum van de game (verwacht door einde van 2017)