Aangekondigd voor een lange tijd KOEI TECMO GAMES maar officieel slechts voor een paar weken, DYNASTY WARRIORS 9 is de veelbelovende achtste aflevering van Shin Sangoku Musou. Waarom denk je dat de achtste in Japan en de negende van ons is? De eerste, Sangoku Musou, was een hit 3D-bijeenkomst die ook in ons land plaatsvond DYNASTY WARRIORS op de eerste PlayStation; in Japan was Shin Sangoku Musou gewoon een ander spel, het spel dat de Warriors-franchise inluidde, die we ten onrechte hebben voorgesteld als DYNASTY WARRIORS 2.

Dit historische haakje is verwijderd, het team Omega Force heeft vandaag een debuuttrailer getoond voor wat een beetje de revolutie lijkt te zijn de kronieken van de drie rijken die nodig zijn, met open wereld mechanica en meer dynamische gevechten, in detail verklaard door de persmededeling onthuld door Koch Media vanmorgen.

DYNASTY WARRIORS 9 presenteert er nieuwe "een tegen duizenden" stijl gevechtsmechanica mee State Combo System. Met dit nieuwe systeem kunnen spelers 3 verschillende aanvalsstijlen uitvoeren - Trigger aanvallen, Stroomaanvallen e Voltooi aanvallen - die elk de schade geleidelijk vergroten. de Trigger aanvallen sta spelers toe om het begin te maken van een explosieve combinatie die naar hen toe leidt Stroomaanvallen, die zich aanpassen aan de huidige staat van de vijand. Succesvolle combo laat je een Finish Attack, een laatste schot geven dat elke vijand verhoogt die onderweg wordt gevangen. Deze nieuwe verbeteringen beogen een opwindende en vloeiende ervaring te creëren, zoals altijd in de geschiedenis van de franchise.

Het vergroten van de afmetingen met het Interactive Action-systeem voor de eerste echte open wereld is een andere innovatie die nog meer meeslepende ervaring biedt DYNASTY WARRIORS 9. Spelers zullen voor het eerst volledig kunnen gebruiken wat hen omringt in de franchise Warriors, met de mogelijkheid om gebouwen en bergen te beklimmen, haken gebruiken om de muren over te steken en gebruik te maken van objecten zoals olievaten in de strijd. Deze nieuwe acties bieden een breed scala aan nieuwe mogelijkheden voor spelers.

Voordat we je naar de trailer laten gaan, moeten we jammergenoeg zeggen dat de bestemmingsplatforms, de releasedatum en meer informatie over de nieuwe functies van het spel, de personages en het verhaalsysteem helaas pas de komende maanden zullen worden onthuld.

DYNASTY WARRIORS 9 - De trailer