Sony Interactive Entertainment heeft onlangs de reeks titels onthuld die de kostbare buit voor alle serviceabonnees zal zijn PlayStation Plus. Vanaf volgende maand, en in slechts een paar dagen, de eigenaars van PlayStation 4 kan gratis vier nieuwe titels verzilveren en downloaden: Do not Die, Mr. Robot, Dat ben jij, Game of Thrones: A Telltale Games Series e Tot het ochtendgloren.

Als dat niet werkt, kun je je oude lieveling uit de kast halen PlayStation 3 en veel plezier met je DarkStalkers Resurrection e Tokyo Jungle; tot slot, het waarschijnlijke deeg van stof van je scherm verwijderen PlayStation Vita je kunt wat gezonde uren plezier met doorbrengen Element4l en dezelfde Do not Die, Mr. Robot beschikbaar op PS4.

Ben je eindelijk tevreden met deze rijke line-up? Persoonlijk ben ik erg blij dat ik DarkStalkers weer in de hand kan houden, in de hoop dat CAPCOM Ik zal binnenkort een nieuwe incarnatie aankondigen.

bron