De zomer wikkelde ons in zijn helse cape (het is meer dan een week geleden dat ik de thermometer onder 27 graden zag, zelfs niet 's nachts) en vanwege deze hitte kun je niet slapen.

Op dat moment doet de videospel-speler dat? De ventilator gaat aan (de gelukkigen zijn een echte conditioner), ze plaatsen zichzelf voor hun gaming-station (PC, PS4, XBOX, 3DS, Switch, Vic 20... we zijn geen racisten) en ze spelen.

Ze spelen zo veel dat ze merken dat ze alles hebben voltooid wat ze achteraf hadden, door meerdere keren dezelfde titel terug te spoelen om platina te maken of alle achievements te ontgrendelen.

Maar gelukkig is, hoewel de spelwereld praktisch op vakantie is, niet alles verloren. Hier is een lijst met de belangrijkste spellen die er zijn Juli.

Final Fantasy XII - Zodiac Age (11 juli - PS4)

Final Fantasy XII Collector
De overdreven verzamelaar van Final Fantasy XII - The Zodiac Age

Laten we beginnen met een titel die velen van ons met schroom verwachten. Final Fantasy XII was de waterscheiding in de franchise van final fantasy die is begonnen met het geven van meer actie aan zijn titels. Het triggersysteem waarmee zijn team vrijwel automatisch kon vechten, heeft veel van de historische fans van streek gemaakt, maar tegelijkertijd benaderde hij ook veel toeschouwers die nooit in de saga waren geïnteresseerd, omdat ze waren geïntimideerd door de RPG's om beurten. Deze remaster is opnieuw ontworpen op basis van Japanse versie van Final Fantasy XII dat gecorrigeerd een van de grootste tekortkomingen van het spel, namelijk de gelijke skillset voor alle personages, gebruiken in plaats van een meer gevarieerd vergunningenstelsel, waardoor extra diepte geven aan de aanpassing van de personages (die altijd is een van de saga sterktes) . Ook de balans van het spel in de belangrijkste verhaallijn is opnieuw gekalibreerd waardoor het iets makkelijker, maar zal een Trial-modus waarmee we 100-gevechten met onze partij kunnen aangaan, wat voor elke hardcore-speler een goede uitdaging zou moeten zijn. Naast het voor de hand liggende retoucheren vanuit een grafisch oogpunt, zijn er ook kleine wijzigingen met betrekking tot het beheer van uploads en bewegingen.

Splatoon 2 (21 juli - schakelaar)

Voor mijn ongeluk (of geluk, het hangt af van de standpunten) had ik er geen Wii Umaar iedereen die mij de hand heeft gelegd, heeft altijd de lof van de eerste verweven Splatoon. Voor degenen die het niet wisten (maar ik denk dat ze heel weinig zijn) hebben we het over één multiplayer-shooter super kleurrijk en super viskeus. In feite zullen spelers zichzelf onder ogen moeten zien overeenkomen met 4 versus 4 het besturen van vreemde polypoïde wezens die elkaar proberen te elimineren door er (natuurlijk gekleurde) inkt op te fotograferen. Praktisch de formule van de eerste Splatoon het is ongewijzigd gelaten (maar aan de andere kant is een team dat niet verandert de winnaar), met kleine toevoegingen die verbeteren wat al is gedaan met het eerste hoofdstuk. Het belangrijkste was de implementatie van de mogelijkheid om multiplayer lokaal te spelen, en door de draagbaarheid van Stap over voor slechts, je kunt overal en altijd (en ook online) uitdagingen met je vrienden organiseren. De veronderstellingen zeggen dat we ons voor een zeer waarschijnlijke kunnen bevinden Killer applicatie.

Ehy Pimkin (28 juli - 3DS)

Ehy Pimkin zal een van die titels zijn die, zoals gebruikelijk in de afgelopen jaren, zal veranderen hoe een saga te spelen met gevestigde mechanismen. Het gaat van een gameplay ontworpen om een ​​real-time strategie te zijn naar een echte actie / platformgame met veel puzzelelementen. Het benadrukken van deze verandering is vooral de keuze van het speloverzicht dat de klassieke achterliggende positie zal verlaten Kapitein Olimar, verplaatst naar een lateraal vlak zoals in de meest klassieke platformgames. Het doel zal zijn om de stukjes van het ruimteschip die op de planeet Dolphin 2 zijn neergestort te herstellen en ondertussen zoveel mogelijk te redden Pimkin mogelijk (die CASUALLY bewoond deze planeet verloren in de kosmische nietsheid). de Pimkin wordt een actief onderdeel van het spel omdat elke kleur overeenkomt met verschillende kenmerken die nuttig zijn voor het voltooien van de niveaus (en het lijkt erop dat het Amiibo zal toestaan ​​dat ze hebben Pimkin extra, met nieuwe vaardigheden).

Andere titels

In juli worden ook de volgende titels uitgebracht (ik verlaat de trailers door op de naam te klikken):

Fabel Fortuin (11 juli - Xbox One, pc) 
Yonder: The Cloud Catcher Chronicles (18 juli - PS4)
Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires 'Conspiracy (20 juli - iOS, Android)
Fate / Extella: The Umbral Star (25 juli - Schakelaar)
Brandstapel (25 juli - PS4, pc)
Danganronpa ander Aflevering: Ultra Despair Girls (27 juli - pc)