Crash Bandicoot N. Sane Trilogy doet de laatste dagen veel om te bespreken, vlam oorlogen elkeOnder de mensen die zij noemt de grootste onzin van de eenentwintigste eeuw en die hem prijst in absolute perfectie, het passeren zelfs voor degenen die de nieuwe hebt gedefinieerd Donkere zielen. Zijn we serieus?

Zonder onszelf te verliezen in langdurig gepraat over de moeilijkheidsgraad van het spel, gaan we meteen door naar de waarheid omdat je bent hier. We weten dat het spel onveranderd in zijn structuur is gebleven, net als de eerste drie hoofdstukken bewaard paasei en kleine geheimen. De enige echte toevoeging, gaf altijd toe dat je het werk van "texturing"Een noviteit, is de kans om mee te spelen Coco Bandicoot in plaats van zijn broer Neerstorten. Ik heb serieus gezegd "texturing"?

Om dit te doen, moet je bepaalde paden volgen die ik hieronder zal opsommen.

  • Crash Bandicoot 1: Je moet de baas verslaan Papu Papu en zodra je de missie hebt voltooid, zie je een alternatief pad op de algemene kaart die je gevolgd wordt om je daar te krijgen Coco, als je het eenmaal doet, druk je gewoon op de toets R2 om het teken "om te schakelen"
  • Crash Bandicoot 2 The Return of Cortex: In dit tweede hoofdstuk moet je de baas verslaan Ripper Roo, vergelijkbaar met het eerste hoofdstuk hier kun je een alternatief pad op de kaart zien dat je in staat stelt om te ontgrendelen Coco geeft u de mogelijkheid om het te kiezen door op de knop te drukken R2
  • Crash Bandicoot 3 Warped: In dit derde hoofdstuk Coco zal vanaf het begin beschikbaar zijn door op de knop te drukken R2 (wat een leuke knop R2!), Ik herinner ook dat dankzij Coco je veel trofeeën zoals goud kunt ontgrendelen Zonder rem, waarvoor 5-vijanden moeten worden verslagen met het draaiende zwaard van de marsupiale.

Uit deze gids kun je zien dat je de dierbare zus van nodig hebt Crash Bandicoot om platina de drie hoofdstukken die deel uitmaken van de trilogie, en dan oh, Coco is leuk, het is een schande om het te spelen net boven de teddybeer en hou je niet van de waterfiets?