PlayerUnknown's Battleground (PUBG) is een van de games die ons tijdens de laatste hebben vermaakt live van het YouTube-kanaal van Talk of Video Games (als u niet geregistreerd bent, doe het dan, we hebben cookies en burraco!)

Helaas is de maker van PlayerUnknown's Battleground kondigde aan dat de release van de titel in de definitieve release wordt uitgesteld.

De game is al binnen Early Access op Steam vanaf maart 23 dit jaar, en in de plannen van het programmeerteam was het idee om het binnen maximaal 6 maanden na deze datum vrij te geven.

In plaats daarvan is er in plaats van een datum tot op heden slechts een waarschijnlijk startvenster; het spel werd precies uitgesteld voor het einde vanlaatste kwart van de 2017.

Natuurlijk kan de reactie op het nieuws niet de beste zijn, maar de vertraging brengt ook goed nieuws.

In een Ik knik op Steam , de maker Brendan Greene ha dichiarato che:

"Ik realiseerde me dat het beperken van het exitvenster tot een specifieke maand had kunnen voorkomen dat een product niet volledig functioneel was en / of tot een grote teleurstelling in de gemeenschap had geleid als de lanceringsdatum niet was gerespecteerd"

Greene stelt uiteraard gerust dat zijn team niet zal verslappen, maar eerder: "zal wekelijks en maandelijks blijven pushen voor nieuwe updates tot de uiteindelijke lancering, omdat we ervoor willen zorgen dat de game wordt uitgebracht in de best mogelijke versie'.

Op dit moment is er een van de updates op de site om een platformonafhankelijk spelsysteem en de implementatie van een nieuwe woestijnkaart waarvan u kunt controleren sommige screenshots.

Afgezien van de gebruikelijke woorden van omstandigheden van het ontwikkelteam, bent u ofwel voor de definitieve release zo snel mogelijk (en eventuele problemen op te lossen) of bent u geduldig genoeg om te wachten tot Kerstmis (misschien) om te beginnen. om de volledige versie van te spelen PlayerUnknown's Battleground?