Onlangs heeft de Zomerspelen snel gedaan, de gebeurtenis die fans van de groep verenigt speedrunning om geld in te zamelen voor een goed doel.

Voor degenen die niet wisten wat het is speedrunning (maar degene die volgt PDVG Ik denk dat hij heel goed weet, misschien dat sommigen van jullie ook een fan zijn van de "discipline") is "art " om de spelen te beëindigen (via paden bestudeerd aan tafel, vaak en gewillig ook glitches in het spel gebruiken) zo min mogelijk.

Dit jaar de Zomerspelen snel gedaan heeft de vorige inzamelingsrecord overtroffen en overtrof het monstre-cijfer van $ 1,7 miljoen (voor precisie € 1.764.000,00) om te doneren Artsen zonder Grenzen), een organisatie die ernaar streeft om zijn hulp over de 70-landen te brengen.

De 2017-editie, die in juli tussen de 2 en de 9 werd gehouden, zag dat veel spelers elkaar uitdagen (of vaker zichzelf uitdagen in de tijd die al in het verleden was gedaan) op beide aloude titels (inclusief de serie Super Mario vaak als een meester) dat recentere titels (zoals Zelda voor Switch of Dark Souls III).

Op kanaal Games gedaan Quick Youtube je kunt alle video's vinden (als ik me niet vergis, zijn er ongeveer 140-films van het evenement), maar ik zou graag iemand rechtstreeks in dit artikel willen noemen:

Final Fantasy VII

Het lezen van 8-uren en speedrun in dezelfde zin lijkt soms vreemd.

Maar 8-uren voor een titel als FF7 zijn iets onvoorstelbaars (persoonlijk heb ik al jaren niet gespeeld, maar mijn beste tijd was een 28-uur als ik me niet erg herinner).

Iedereen herinnert zich dat hij ons niet uit de stoel haalt en we doen niets anders om zo lang te spelen als we het spel moeten voltooien. CRAZY.

SUPER MARIO 64

Zoals reeds vermeld, behoort de Super Mario-saga tot de beroemdste ter wereld, zelfs in de speedrunner-omgeving.

vooral Super Mario 64 is een van de spellen die altijd veel spelers heeft gefascineerd en hier kunnen we cheese05 zien die 120-sterren verzamelt in minder dan 2-uren (nu 1 en 41 minuten). Naast het kennen van locaties, tricks en al het andere dat nodig is om deze speedruns te voltooien, moeten we altijd onthouden dat in een platformgame de uitvoering altijd perfect moet zijn om deze tijden te bereiken.

ZELDA: LINK NAAR HET VERLEDEN

Ok, technisch gezien staan ​​we niet voor een "pure" speedrun, maar iets veel verder. Deze enorme titel was voor veel spelers een behoorlijk goede uitdaging, maar de man in de video, Andy, voltooit niet alleen het spel door alle kerkers te verslaan, maar hij doet het ook ZONDER HET GEBRUIK VAN DE ZWAARD.

Alles in 1 nu en 15 minuten in de rondte.

De gemiddelde donatie was ongeveer $ 59 (praktisch een spel voor de consoles van de volgende generatie) en de grootste donatie overschreed de 20.000,00-dollars (gefeliciteerd aan degenen die het goede hart hebben gehad om dit gebaar te maken).

Afspraak voor de wintereditie van 7 op 14 januari 2018!