Ontwikkelaars van Spelerunknown's Battlegrounds  staan ​​op het punt een modus vrij te geven "alleen first-person view"Voor hun spel, met een grote update deze maand.

De mogelijkheid om de kamer van de eerste naar de derde persoon te schakelen, liet op bepaalde momenten toe om op een volledig onwerkelijke manier de hoek om te gluren, wat op deze manier een groot voordeel geeft aan de spelers die het konden misbruiken (denk na wanneer de tegenstanders slagen om je achter je favoriete hoek te zien en te beginnen vloeken zoals Turken omdat je niet begrijpt hoe zij jou hebben gezien).

De nieuwe servers zullen daarom niet in staat zijn om de kamer om te schakelen en proberen zo het spel in evenwicht te brengen voor alle deelnemers aan de "Royal Rumble from 100 men" gecreëerd door Bluehole.

De bevestiging komt van a tweet door Brendan Greene, die ook verklaarde dat deze nieuwe servers alleen beschikbaar zullen zijn voor Europese en Noord-Amerikaanse regio's, en alleen voor de modaliteiten ALLEEN en DUO.

De tijd om de impact op het spel te testen en wordt uitgebreid naar de andere regio's en naar de modus SQUAD.

Tegelijkertijd, zich ervan bewust dat subjectieve animaties minstens "ondertoon" zijn, het ontwikkelingsteam van Battlegrounds van Playerunkown Hij beloofde er hard aan te werken vóór de release van deze patch, deels omdat niet werd verwacht dat ze deze modus zo snel zouden implementeren.

PUBG eerste persoon
Natuurlijk moet rijden met dit spul niet gemakkelijk zijn!

De keuze van deze servers is volledig optioneel door de spelers, maar je probeert natuurlijk spelers met hogere (of juist meer correcte) vaardigheden in staat te stellen te concurreren met mensen van hun eigen niveau (of morele karaat!).

Bovendien is een andere grote nieuwigheid de opname van een FOV-schuifregelaar, dat wil zeggen de mogelijkheid voor de gebruiker om het gezichtsveld te wijzigen en zo aan de eisen van veel spelers te voldoen (waaruit blijkt dat de feedback die door de gemeenschap aan het spel wordt gegeven in hoge mate rekening moet houden).

De waarschijnlijke datum van deze enorme update zou moeten zijn Donderdag 27 juli.