Het leven is raar.

Ik weet het, het is de titel van het spel dat velen van jullie ongeduldig verwachten, maar mijn was echt een letterlijke verklaring.

Het leven is raar.

Lange tijd heb ik "genegeerd" Het leven is Strange omdat overgenomen van andere titels (Fire Emblem en World of Warcraft in het bijzonder).

En omdat het leven vreemd is, moest ik wachten om er een te kopen PS4 (met een aanbod van een echte "catch") en hebben het abonnement op Playstation Plus "Aangeboden" door het nieuwe Fastweb-abonnement dat ik net thuis heb gemaakt om te spelen.

En vervloek me in alle mogelijke talen, want ik heb al te lang een van de meest bevredigende videogame-ervaringen van mijn leven verloren.

Nog vreemder was het feit dat ik het meteen begon te spelen Het leven is Strange, zoals een donderslag bij heldere hemel werd de prequel aangekondigd Het leven is vreemd: voor de storm.

Aangezien zich vergissen is menselijk, maar om vol te houden is diabolisch ik mezelf beloofd aan de ontwikkeling en release van deze prequel als een grote fan nu volgen en toen vond ik mezelf vreugde als een clam toen ik werd aangenomen door de redactie van PDVG het persbericht over Het leven is vreemd: voor het onweer.

La square Enix bedankt alle fans voor hun steun aan het project en kondigt met veel plezier een nieuwe video aan met de titel "Chloe en Rachel"

Het team is erg tevreden met het werk van Ashly Burch (Screenwriter of Adventure Time, voice actrice Chloe in het eerste leven is Strange waarvoor hij een prijs gewonnen voor de beste prestatie van het jaar, in aanvulling op een verscheidenheid aan titels als Borderlands, Steins: Gate, Aanval op Titan, Horizon Zero Dawn of Fallout 4) naar de oprichting van het script Voor de storm, die een geweldige hand heeft gegeven bij het ontwikkelen van de jongeman Chloe prijs.

In de video ziet u Ashly en Zak Garis, de scenarioschrijver van Voor de storm, praat over de ontwikkeling van het karakter van Chloe in een heel moeilijke tijd van zijn leven.

Er komt ook een kort interview met Rhianna Devries, de actrice die zijn stem zal geven aan de jonge man Chloe in Voor De Storm, die, om de kwaliteitsstandaard van de eerste te handhaven Het leven is Strange Hij werkte met dezelfde nasynchronisatie directeur om ervoor te zorgen dat de uitlegging en het niveau van de emoties zijn tot het originele spel.

Dit gezegd hebbende, herinner ik u eraan dat het de eerste van de drie hoofdstukken is Het leven is vreemd: voor het onweer (getiteld "wakker worden") Zal beschikbaar zijn op Xbox One, PS4 en pc (via Steam) van 31 augustus 2017.

En ben je klaar om je naar de storm van emoties te slepen die deze titel belooft?

Voor degenen die verloren zijn, zijn hier enkele video's die hierboven al zijn weergegeven:

Aanhangwagen E3

Ontwikkelaarsvideo

20 minuten speelplezier