Ik schrijf dit zeer opgewonden artikel want niet alleen kan ik je eindelijk een Collector aanbieden die de naam waardig is, maar omdat we daarmee een titel hebben die onterecht gedempt is en dat we van de gelegenheid gebruik zullen maken: Absolver.

Ontwikkeld door Sloclap, een studio die voornamelijk bestaat uit voormalige Ubisoft Paris-medewerkers, zal Absolver op augustus 29 worden uitgebracht voor PS4 en pc. Maar waar gaat dit spel eigenlijk over? We worden geconfronteerd met een heel origineel idee, dat actie-RPG-elementen met vechtsporten wil combineren, niet alleen in een campagne voor één speler, maar door coop-dynamiek en MMO-elementen in te voegen. Je zult je een weg moeten banen door het land van Adal om te bewijzen dat je het waard bent om deel uit te maken van de elite van de Absolvers. Om dit te doen, heb je absolute beslissingskracht en kun je je vechtstijl en je Combat Deck aanpassen, waar je je favoriete aanvalscombinaties kunt maken. Melee-wapens zijn gepland, maar buskruit vergeet het. Adal is altijd sterk. Maar met gratie. Een van de slogan van de game is inderdaad "Vechten is een dans", benadrukkend de intentie om de schoonheid van de bewegingen te verbeteren. Hier is de verklarende video van het vechtsysteem.

Laten we het nu over de Collector's hebben.

Zoals eerder vermeld, verdiende het spel verder onderzoek. We kunnen nu verder gaan met het onderwerp van deze column, namelijk de Collector waarmee Absolver zichzelf begeleidt. In de titel beschreef ik het als "niet te missen", nu zul je begrijpen waarom.
Laten we er eerst over praten nichespelals zodanig zou de EG a priori van plan zijn om waarde te verwerven. Voeg wat kleine details toe: het standaardspel heeft een fysieke versie voor PS4 en wordt alleen voor pc gedownload. De site Speciale reservespellen heeft de exclusieve verkoop van zowel de standaardversie voor PS4 (voor pc zullen we ook denken Steam) maar ook, en vooral, van de Collector's Edition. Geen gamestop, geen Amazon. De inhoud is "standaard" maar nog steeds interessant: het draagbare masker is echt uitnodigend.

absolver

Zoals je misschien al hebt geraden uit de afbeelding, is er nog een heel leuk detail: de CE wordt genummerd, Alleen 6500. 3250 voor pc en 3250 voor PS4. Het zou voldoende zijn geweest om je dit te vertellen om je te laten begrijpen dat we echt voor iets beperkts staan, zonder, aan de andere kant, miljoenen uit te geven. Wil je de prijs weten? 70 euro. Niets meer, niets minder. Meer dan eerlijk cijfer voor een dergelijk product.
Blijkbaar kan de outbound van Ubisoft niet alleen interessante IP's creëren, maar ook CE's beheren beter dan hun vroegere collega's, nu teruggebracht tot te besteden 800 euro om een ​​nummer onder een standbeeld te plaatsen. Dat is alles voor vandaag, in de hoop ook te hebben gereageerd op degenen die, na het laatste artikel over de EC: Origins EC, niets anders deden dan herhalen "eh nu is het zo", "Ubisoft doet wat het wil". Natuurlijk doet hij wat hij wil door dieven.