Ik schrijf dit zeer opgewonden artikel want niet alleen kan ik je eindelijk een Collector aanbieden die deze naam waardig is, maar omdat we een titel hebben die ten onrechte verkeerd is gegaan en die de gelegenheid aangrijpt, zullen we verdiepen: Absolver.

Ontwikkeld door Sloclap, een studio die voornamelijk is gevormd door voormalige medewerkers van Ubisoft Paris, zal Absolver de 29 augustus voor PS4 en pc uitbrengen. Maar wat vind je eigenlijk van deze game? We worden geconfronteerd met een zeer origineel idee dat actie-RPG-elementen combineert met vechtsporten, niet alleen in een campagne voor één speler, maar door dynamische coop- en MMO-elementen in te voegen. Je zult de weg moeten nemen in Adal's land om te bewijzen dat je het waard bent om deel uit te maken van de Absolvers elite. Om dit te doen, heb je de absolute beslissingsmacht, door je vechtstijl aan te passen en je Combat Deck, waar je je favoriete aanvalscombo kunt maken. Melee-wapens worden geleverd, maar een verschroeide stofbal. Adal is altijd sterk, altijd. Maar met genade. Een van de taglines van het spel is inderdaad "Vechten is een dans", met nadruk op de intentie om de schoonheid van de bewegingen te verbeteren. Hier is de verklarende video van het vechtsysteem.

Laten we het hebben over Collector's.

Zoals eerder vermeld, verdiende het spel een verdieping. We kunnen nu naar het onderwerp van deze kolom gaan, of naar de Collector's met wie Absolver samengaat. In de titel beschreef ik het als "niet te missen", nu zul je begrijpen waarom.
Laten we er eerst over praten nichespelals zodanig zou de EG a priori van plan zijn om waarde te verwerven. Voeg wat kleine details toe: het standaardspel heeft een fysieke versie voor PS4 en wordt alleen voor pc gedownload. De site Speciale reservespellen zal de exclusieve verkoop hebben van zowel de standaardversie voor PS4 (voor PC zal ook denken aan Steam) maar ook en vooral van de Collector's Edition. Geen gamestop, geen Amazon. Inhoud is "standaard" maar nog steeds interessant: het draagbare masker is echt uitnodigend.

absolver

Zoals je misschien al geraden hebt uit de afbeelding, is er nog een ander leuk detail: de CE wordt genummerd, Alleen 6500. 3250 voor pc en 3250 voor PS4. Het zou voldoende zijn geweest om je dit te vertellen om je te laten begrijpen dat we echt voor iets beperkts staan, zonder, aan de andere kant, miljoenen uit te geven. Wil je de prijs weten? 70 euro. Niets meer, niets minder. Meer dan eerlijk cijfer voor een dergelijk product.
Blijkbaar kan de outbound van Ubisoft niet alleen interessante IP's creëren, maar ook CE's beheren beter dan hun vroegere collega's, nu teruggebracht tot te besteden 800 euro om een ​​nummer onder een standbeeld te plaatsen. Voor vandaag is het allemaal, in de hoop te hebben gereageerd op diegenen die na het laatste artikel over AC's AC: Origins niets anders deden dan herhalen: "Nu is het zo," "Ubisoft doet wat hij wil." Zeker, hij doet wat hij wil doorstaan ​​voor dieven.