Laatste 1 augustus Marvelous! heeft een streaming-evenement gehouden om de toekomst van de franchise aan te kondigen SENRAN KAGURA, nu volledig toevertrouwd met de interne studie van HONEY∞PARADE SPELLEN geleid door Kenichiro Takaki.

Naast het aankondigen van enkele nieuwigheden voor PEACH BEACH SPLASH (het karakter van Bashou zoals DLC en een ondersteuning voor PlayStation VR binnenkort beschikbaar), en een startvenster voor de al bevestigde Shinobi Refle voor Nintendo Switch (2017 in Japan), heeft het bedrijf vier nieuwe titels aangekondigd, verdeeld over verschillende platforms.

Allereerst Shinobi Master SENRAN KAGURA: NIEUWE LINK, die in Japan uitkomt Android e iOS tegen dit jaar en zal 20 toestaan ​​te worden gebruikt bij de meest populaire shinobi van de teams en academies die we al kennen, samen met een aantal ongewone personages die speciaal zijn ontworpen voor het spel. Hieronder kunnen we een voorvertoning van de openingsfilm bekijken, terwijl pre-opnames al zijn ingehuldigd voor Japanse gamers.

Het draait een tweede exclusieve spin-off voor Nintendo Switch, een volledig onverwachte titel die reageert op de naam van PEACH BALL: SENRAN KAGURA. Een echte flipperkast die de functionaliteit zal exploiteren HD Rumble van Joy-Con en zullen de meest populaire heldinnen uit de serie in het midden van de speeltafel plaatsen, waaronder opvallen Asuka, Yumi, Murasaki, Yomi e Ryona. We weten nog niet of dit exclusief is voor de Japanse eShop en is zelfs niet bekend over een startvenster.

Laten we gaan dan PlayStation 4, dat het belangrijkste doelplatform voor reguliere hoofdstukken bevestigt: het is de eerste keer ooit dat de remake van wordt aangekondigd SENRAN KAGURA Burst, uitgebreide versie van de eerste game die oorspronkelijk werd uitgebracht op Nintendo 3DS, die het licht op PlayStation 4 onder een geheel nieuw uiterlijk zal zien. De gameplay is volledig herschreven en lijkt op a SHINOVI ed ESTIVAL VERSUS, met een reeks niet-gepubliceerde romans met het karakter van Yumi als een exclusieve DLC. De uitgang is in Japan voor de volgende 22 februari voor de prijs van 6.980 Yen. De titel? SENRAN KAGURA Burst Re: Newal.

Last but not least, de echte aankondiging van een nieuwe actie-aflevering die de gebeurtenissen van zal voortzetten Asuka en metgezellen, al afgetuigd in de finale van PEACH BEACH SPLASH. Het is SENRAN KAGURA 7VEN: Shoujo-tachi no Koufuku (Het geluk van meisjes), gepresenteerd via dezelfde trailer die al in de afgelopen maanden werd getoond, maar deze keer heeft het een startvenster (Herfst 2018) en een platform: PlayStation 4.

Samen met de game is aangekondigd dat de studio de opdracht heeft gegeven er een te maken tweede geanimeerde seizoen voor de SENRAN KAGURA TV-serie, oorspronkelijk uitgezonden in 2013 in Japan. De eerste was gebaseerd op het verhaal van Burst, maar we weten nog steeds niet of dit zich zal richten op games als Deep Crimson, SHINOVI VERSUS of nieuwe avonturen.

Advertentieoverzicht:

  • Shinobi Refle: SENRAN KAGURA via XShop Xen naar Nintendo Switch via 1.000
  • Shinobi Master SENRAN KAGURA: NIEUWE LINK komt op iOS en Android in Japan door 2017
  • PEACH BALL: SENRAN KAGURA aangekondigd voor Nintendo Switch, geen startvenster
  • SENRAN KAGURA Burst Re: Newal komende februari 22 op PS4 in Japan
  • SENRAN KAGURA 7VEN: Shoujo-tachi no Koufuku aankomst in herfst 2018 op PS4
  • Kondigde het tweede seizoen van SENRAN KAGURA TV-serie

De SENRAN KAGURA-conferentie van HONEYPROOF GAMES