Dat klopt Mario Kart Wii is nog niet klaar met het verrassen van zijn fans met verrassingen, bijna tien jaar na de oorspronkelijke release, die plaatsvond in de verre 2008 april.

Dit is een verborgen bètamodus verborgen door ontwikkelaars van Nintendo en onlangs ontdekt door de gebelde YouTube MrBean35000vr, hackers en streamers die, na zorgvuldig de spelcode te hebben bestudeerd, beweren dat het hoofdmenu van de game zou moeten bevatten vijf stemmen, en niet vier. In de video die we u in de wachtrij voor dit artikel laten zien, kunnen we zien dat er eigenlijk een optie is die de aanwezigheid van een Mission Mode gelijk aan die gezien in Mario Kart DS.

"De menu's van de Mission Mode ze hebben geen tekst beschikbaar, maar het spel probeert ook te laden; gewoon, is verwijderd. Evenzo lijkt een groot bestand met de missieparameters te ontbreken en zonder deze kan de modus niet starten. Tenzij we de aanwezigheid simuleren, zoals ik deed. De software probeert de bestanden uit de map te laden / Race / MissionRun op de schijf, maar die map is leeg. Het mag echter alleen extra gegevens bevatten (zoals waar Goomba geplaatst moet worden en dergelijke dingen). Ik kon een aantal games spelen in Mission en een aantal van de beschikbare modi laten zien. "

La Mission Mode di Mario Kart DS beschikbaar gesteld aan spelers een aantal uitdagingen worden voltooid, en volgens MrBean35000vr Mario Kart Wii het had moeten bevatten 12 of 13 verschillende missies, zonder duidelijke reden verwijderd uit de definitieve versie van het spel: vijanden verslaan, derating, items verzamelen en meer.

bron