Elke keer dat de Klep een aankondiging doen mensen hopen dat er een is 3 in de titel (voorafgegaan, gevolgd, geïnterviewd door Halve leven) maar voor vandaag zouden we alleen maar tevreden moeten zijn Artefact, spin-off van DOTA 2, gepresenteerd net tijdens wedstrijden van het mega-toernooi "De Internationale".

Op dit moment weten we weinig over de game, maar we proberen een kleine samenvatting te maken van de informatie die al bekend is.

De eerste en misschien wel het belangrijkste is de verwachte releasedatum voor de 2018 (hoewel we niet precies weten wat de periode is). De game moet een klassiek spel simuleren DOTA met wol om te duwen en helden om te bevelen, maar alles is nog steeds erg vaag sinds het Klep hij heeft ons nog niets gegeven om onze hype te bouwen (hoewel zijn naam meestal genoeg is om de aap wakker te maken).

Het spel is niet de eerste poging om in een kaartspel te veranderen Moba (bestaat al Hand van de Goden: Smash Tactics) en natuurlijk is het genre niet zonder competitie (denk maar aan haardplaat) maar de Klep hij heeft ons altijd goed gebruikt en dus zijn we ervan overtuigd dat hij ons een kwaliteitsproduct kan geven.

Sean Plott, aka Dag [9], beroemde eSport-commentator en een speler van een bepaald niveau DOTA 2, hij had de manier om te spelen Artefact en wilde wat extra informatie toevoegen.

Er zullen veel overeenkomsten zijn met anderen TCG (in de vorm van wezens en spreuken), maar in tegenstelling tot de meeste klassieke spellen (het wordt de sempiter genoemd Magic: The Gathering) die volledig verandert, is het gevoel een te spelen DOTA dankzij de aanwezigheid van 3-speelvelden en 5-helden om op de verschillende wollen te plaatsen, kruipen de spawns elke draai, net als tijdens wedstrijden.

Elke held die je hebt gezien DOTA zal met zijn vaardigheden in het spel zitten en dan zal de mechanica ook vergelijkbaar zijn met Heroes die zal bogen op de kweek van goud om de aankoop van itemkaarten te versnellen om hun helden uit te rusten, met het verschil dat we geen andere 4 nodig hebben idioten speelkameraadjes. anders DOTA 2, er kunnen ook strategieën worden gebruikt die rechtstreeks van invloed zijn op spreukregels die variëren in boardvaardigheden, waardoor je een meer strategische diepte krijgt voor een titel die misschien al genoeg heeft.

Hoe dan ook, wat we zullen zien op de kaarten van Artefact het zal een duidelijke verwijzing zijn naar wat je zou kunnen zien in een spel met DOTA 2, dus we zullen zien of Klep hij zal slagen in het nederige en ingewikkelde project om het in één te dragen TCG de sensaties en de mechanica van a Moba overtuigend.