Als eerste aflevering van een column waarvan we hopen dat je die leuk vindt, beginnen we met een korte presentatie. Gezien het aantal verzoeken hebben we besloten om deze kleine ruimte voor lezers te creëren zodat u uw stem kunt laten horen en uw stem kunt laten horen, zodat u een recensie, een redactioneel artikel of iets meer wilt schrijven, u hebt het, dit is de juiste plaats. Stuur uw artikelen naar het e-mailadres cosimo.lemma@pdvg.it mogelijk in formaat dok of hooguit pdf, het is prima ook een kopie in de body van de mail, maar geen buitenaards formaat voor hoffelijkheid. Vergeet niet om op te geven naam e Achternaam in aanvulling oponderwerp van herziening op zichzelf vergezeld van de eventualiteit toegestaan ​​om te publiceren met uw naam (als je dat liever hebt, is het ook een goede bijnaam of publicatie in vorm anoniem).

Omdat de community erg groot is, kunnen we op geen enkele manier de publicatie garanderen van elk afzonderlijk item dat we ontvangen, zowel in kwantiteit als in kwaliteit. Dat welkom gezegd hebbende op 'Editor voor een dag"En laten we meteen beginnen in het eerste artikel van Vincenzo Paolo Esposito! (ndR Artikelen zullen op een minimum worden geredigeerd om een ​​goede lay-out en goede leesbaarheid te waarborgen door eventuele fouten te bekijken. De logische betekenis van de geschriften zal op geen enkele manier worden beïnvloed. Ik voeg er ook aan toe dat wat je zult lezen op geen enkele manier de gedachte weergeeft om over videogames te praten, in dit specifieke adresboek denken we alleen maar aan een manier. Dus ga langzaam met vlammen en beledigingen, want persoonlijke meningen zijn heilig)

 

Emulators: Best Consoles?

Het is nooit voor de geest geweest om opnieuw na te denken of een oude man te vinden Super Mario? Maar natuurlijk jij! Gewoon de oude man wrijven NES van papa, zet de cartridge op en ... wat? Heb je geen cartridge? Sik ben gebroken? Of erger nog ... Heb je niet de hardware die je nodig hebt om te spelen? Welnu, er zijn twee manieren om te volgen.

La eerste (de duurste en langste) blijkt te zijn eBay waar met honderd euro je er een meeneemt NES vergeeld met de super mario cartridge en een half functionerende pad ... ah laten we de lange verzendtijden niet vergeten! Zodra het pakket op uw bestemming is aangekomen, bent u ervan overtuigd dat alles het beste uitkomt! Behalve dat ... je hebt een moderne tv, met VGA-, HDMI-, SCART-aansluitingen en zelfs de RF-antenneaansluiting, daar moet je de video-uitgang van je console aansluiten. Wat? Werkt niet? Moet je € 10 uitgeven voor een fatsoenlijke adapter? Maar het is duidelijk! Nu je alles hebt, wat kan er misgaan? Oeps, je vindt het spel op tv met een verontrustende flikkering. Hier is hoe je tijd en geld verspilde.

La tweede (absoluut het beste) is het gebruik van een emulator. Wat is een emulatorEen emulator, [...] is een component die de functies van een bepaald systeem repliceert op een tweede systeem dat verschilt van het eerste  Wikipedia.

Nu we weten wat het is, google we eenvoudigweg "Emulator pc" plus de naam van het te emuleren platform. Simpel! Zoek daarna gewoon een kopie van uw online game. 

Stop! we zijn piraterij bij toeval de spellen? Hmmm ... misschien. In Italië is emuleren een game wettelijk alleen als je een fysiek exemplaar van het spel hebt. En als dat spel onmogelijk te vinden is of kost het een oog van het hoofd? Is het het echt waard? Onthoud het Mame (Acroniem voor Meerdere Arcade Machine-emulator), is niets meer dan een universele emulator van de oneindige kasten van de gamekamer, zijn doel, samen met andere emulators is om de spelen van vorige tijdperken levend te houden, zonder winstbejag! Dus emuleren is geen misdaad als niemand het snapt. (Noot van de redactie Als een goede gezagsgetrouwe editor, denk ik dat het gepast is om toe te voegen dat de emulatie in ieder geval ALLEEN legaal is en ALLEEN als de originele fysieke ondersteuning die het spel bevat, in het bezit is. In feite is spelen met een rom hetzelfde als het hebben van je eigen back-up voor gebruik voor persoonlijke doeleinden om de originele media niet te bederven)

Na dit aspect te hebben verduidelijkt, is het niet voldoende voor ons om ons spel te vinden en het te starten met de emulator om de enorme verschillen te ontdekken in vergelijking met wanneer je op console speelde! Ja, naast de tijd en de "kosten", is een ander voordeel de goede uitvoering van de game die kan worden bepaald door een betere framesnelheid (frame per seconde of fps), een betere resolutie van de texturen en de game, alles vergezeld van de keuze van mogelijke filters, shaders en anti-aliasing. Een paradijs toch? Op voorwaarde echter dat u een pc bezit die meer dan behoorlijk is en niet alleen deprimerend is Intel Graphics (Rillingen).

Vandaag, met de recente productie stop WiiU e PlayStation3 (vrede voor hun ziel) de respectieve emulators hebben zich nog meer gevestigd: čemu e RPCS3 (werkt nog steeds met sommige titels, maar tegelijkertijd beide in een teststatus). Nu ook de PC MASTER RACE het kan bogen op het spelen van titels als 5 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild naar een betere kwaliteit (als je een 1080Ti SLI hebt).

Tot slot, wie wint er tussen emulator en console? Je zult het zeker begrijpen.

 

Het artikel is afgelopen, ga in vrede. Vergeet niet om te delen, maar vooral om ons uw mening te laten weten! Ik nodig je uit om burgerlijke en respectvolle tonen te houden om formatieve discussies voor alle delen te houden en bij te dragen aan het behoren tot de beste Italiaanse gemeenschap gericht op de wereld van videogames!