Dat klopt Niantic hij bereidt zich voor op het updaten van zijn Pokémon GO met de derde generatie pocket wezens: het nieuws komt van data-mining van enkele fans die de nieuwste APK-versie van de game grondig hebben geanalyseerd en 135-metadata voor derde generatie Pokémon hebben gevonden, zoals Treecko, Mudkip e Torchic.

Hoewel de gegevens die al aanwezig zijn in de code, wordt er gezegd dat de lancering van de derde generatie staat voor de deur: Niantic moet nog de audio-bestanden en nieuwe moves te voeren voor elke soort voordat ze de grote aankondiging kan maken.

Naast deze lijkt het erop dat we binnenkort het begin van een zullen zien Super incubator paarse kleur, maar het is nog steeds onduidelijk of het als een prijs voor welk evenement zal worden verkocht of aangeboden. Volgens speculaties zal deze nieuwe broedmachine sneller eieren kunnen uitbroeden dan een normale broedmachine.

bron