Ontwikkelaars van No Man's Sky, Hallo Games, proberen het verloren terrein te herstellen door middel van constante updates en patches naar hun titel, bijna leeg. met Atlas Rises, de update van vorige maand, een verhaallijn werd toegevoegd, samen met een hele reeks missies, portals en veel nieuwe elementen. Sindsdien zijn er vijf corrigerende patches gepubliceerd.

De laatste, die net in deze dagen is gepubliceerd, elimineert een reddingsprobleem e het voegt varianten toe aan de besturing van schepen. Sommige spelers hebben inderdaad de onmogelijkheid gemeld om te besparen na langdurige spelsessies, een fout nu verholpen (gelukkig). Bovendien hebben verschillende typen en klassen van verschillende schepen verschillende behandelingsstijlen en specifieke snelheidskenmerken.

Ten slotte zijn enkele visuele afwijkingen gemaakt, de gebruikersinterface verbeterd en vele andere "kleine" wijzigingen die u kunt lezen volgende link.