Een welkome terugkeer voor alle liefhebbers van "speciale" versies van consoles en zijn componenten: Sony heeft inderdaad de komst op de Europese markt aangekondigd van DualShock 4 transparant in andere kleuren dan deOriginal Crystal. Na beperkte - editie controllers gewijd aan FIFA 18 e Destiny 2, dus hier zijn andere verzamelobjecten die de aandacht van consumenten kunnen trekken.

Van van de 17 oktober in Europa en vanaf deze maand in Noord-Amerika kunt u de controllers kopen Rood kristal e Blue Crystal, uiteraard bijgewerkt naar de 2.0-versie van de DualShock 4, met de versterkte analoge rubberen handgrepen en een ander segment van de lichtbalk op het touchpad.

Aan de voet van het nieuws laten we een galerij met afbeeldingen achter die de DualShock 4 in verschillende kleuren en onder verschillende hoeken laat zien.