Het begon allemaal in 2007, een geweldig jaar om te gamen. Het was in feite het jaar met titels als Halo 3, BioShock, Assassin's Creed, Portal, Rock Band, Crysis, Call of Duty 4: Modern Warfare en Super Mario Galaxy. Maar het was ook het jaar van publicatie van een titel die aanleiding gaf tot een geweldige videogameserie, The Witcher, titel die nu tien jaar oud is.

Om de mijlpaal te vieren die bereikt wordt door zijn eigen serie, het softwarehuis CD Projekt Red heeft een video gemaakt die laat zien Geralt, de protagonist van de serie, vertelt over zijn verleden tijdens een verjaardagsfeest waar de gasten duidelijk spelen Gwent.

De eerste titel van de serie, behoorlijk oud, werd toen gevolgd door The Witcher 2: The Assassins of Kings in 2011 en tot slot door meesterwerk The Witcher 3: Wilde Jacht in de 2015, gevolgd door twee grote uitbreidingen: Hearts of Stone e Blood and Wine.

Reacties

antwoorden