Atlus, in de wekelijkse editie van Famitsu, de beroemde Japanse videospelletjemagazine, kondigde de komst aan van een nieuwe titel van zijn serie Shin Megami Tensei gerechtigd Shin Megami Tensei: Revelations. Op dit moment is het praktisch alles wat we weten over de titel waarvan de originele transcriptie 真 女神 転 生 リ ベ レ ー シ ョ ン is, wat ook kan worden vertaald als Bevrijding.

De serie is geworteld in het verre 1987, het jaar van publicatie van Digital Devil Story: Megami Tensei gepubliceerd voor NES waarnaar, na verschillende titels, in de 1992, de eerste volgde Shin Megami Tensei.

Tot op heden verwachten we de komst van een nieuw officieel hoofdstuk voor Nintendo Switch, waarvan nog niets bekend is, samen met Shin Megami Tensei: Strange Journey Deep, remake van een aflevering van de serie uitgebracht op de 2009 op de Nintendo DS, waar deze mysterieuze openbaringen nu naast staan.