Mijn lieve vrienden sparagnosauri, welkom terug in een nieuwe hoek vanAccattino.

De wedstrijd van vandaag is een parel uit het verleden die tot de categorie behoort platform / adventure spel. Nou, zonder je op den duur te verliezen, heb je het al in de titel gelezen, ik zal het je vertellen SteamWorld Dig.

Een van de weinige games van derde partijen die in maar één wordt getoond Nintendo Direct, In geslaagd om het hart van een aantal spelers dankzij breken om de mechanische eenvoudige, maar tegelijkertijd pretty darn plezier.

Hij is Rusty, is hij niet aardig? eh? EH?

Het verhaal ontvouwt zich in een parallel universum waar alleen stoomrobots gebouwd rond de 1865 overleven na een zombie-apocalyps, deze steampunk-androïden hebben ook de levensstijl van hun cowboy-uitvinders van het tijdperk gehandhaafd. De mensheid is verdwenen en we gaan ons nadoen Roestig, een "jonge" robot die probeert zijn vader weer tot leven te brengen. Stop, ik wil je niet meer verwennen.

Aan de andere kant ben je hier voor de MAGISCHE LINK GELUK, wat anders kan je interesseren als je geen geld spaart en waardevolle spellen verzamelt aggratise?

Het laatste nieuws is dat SteamWorld Dig 2 staat op het punt om tegen de kosten van ongeveer aan te komen 19,90 € op een aantal van de platforms, beginnend op September 21 met Nintendo Stap over voor slechts, Via PS4 e PSVita op een afstand van een paar dagen en tot slot PC.

Dat gezegd hebbende, onthoud alsjeblieft dat je het werkwoord moet verspreiden! IK BEN DE GELUK, IK BEN DE MEESTER SPARAGNINO