Onderaan het artikel vind je alles wat je nodig hebt om dit gedeelte te begrijpen en ermee om te gaan, maar laten we beginnen met de echte hoofdrolspeler!

Weet je, Resident Evil hij heeft nooit gerijmd met de Portable Console, tenzij iemand het had bewerkt PSP, duidelijk, maar officieel gesproken had deze saga niet veel draagbare titels.
De eerste, voor Game Boy Color, was Resident Evil Gaiden - opgezet na Resident Evil 3 en voor de 4.
Het was een half teleurstelling, als gevolg van een shot "Top-Up" en een targeting systeem in de helft tussen een QTE en DDR, iets wat al te diepzinnig zo snel vertellen.
De teleurstelling duurde lang, omdat dit "mysterieus" was Dodelijke stilte ze kochten het niet in veel, en de cover-afbeeldingen leken niet veel te zeggen, laat staan ​​de achterkant, gezien en overwogen dat ze er niet waren! Ik zeg het je. Dit, NIET. You. UNO. SPIN-OFF. Het is CANONICISMO. OOK MEER "NEMESIS". WAAROM DIT DE EERSTE INGEZETENE KWAAD IS! TOT SLOT, DRAAGBAAR! * Allelujah intensiveert *

PLOT:
Het RPD Alpha-team is officieel verspreid tussen het Arklay-gebergte in de buurt Raccoon City.
De laatste tijd in de stad is het vreemd moorden waar de slachtoffers worden gecontroleerd worden gedood door slagen van beten, letterlijk aan stukken gescheurd (Excuseer de poëtische licentie op de "Shots beten"), en de eerder genoemde team was gestuurd om te onderzoeken. Sindsdien zijn ze verdwenen in mysterieuze omstandigheden.
Tijdens de nachtcontrole van het Bravo-team bestaande uit: *REEKS B ACTIE FILMSTEM* JILL VALENTINE, CHRIS REDFIELD, BARRY BURTON, ALBERT WESKER en JOSEPH (Je weet nu dat END FA) bleek de helikopter vernietigd de ongelukkige Alpha Team, en een beetje later tremenda DE ONTDEKKING VAN JOSEPH, omdat tijdens de verkenning van grasland grenzend aan de helikopter vernietigd een pistool vond hij. Met alle arm bevestigd.
Hij maakte geen tijd om het te beseffen, omdat hij werd aangevallen door Rottweiler. (Si Rottweiler, de beroemde rottweiler van de prairie, een verschrikkelijk ras.)
Vanaf daar de genegenheid van het hele team Bravo in een poging zichzelf te redden, eerst proberen de helikopter te traceren die ik daar op die vergeten plek bij God draag, en dan ontdekken dat de piloot als hij op poten werd gesponnen en tenslotte de laatste toevlucht in Villa Ashford.
Ze voelden zich veilig, maar ze wisten niet wat ze daar hadden verwacht: RRRRRRRRRRIDIDENT EVILLLLLLLLLLL (Sorry het "R" -aas)
Zoveel dingen om te zeggen. Allereerst is de plot niet zo goed als het begin. Het evolueert goed, en zelfs met vele slagen. Het ding dat het verhaal ruïneert, is het acteren dat in veel opzichten is wat het vreest in het negatieve. Voor de rest, slaagt hij erin om de figuur van de ondoden andere betekenis OPNIEUW te geven, die van de doden in het leven van een infectie HAND, een virus, INFECT 100 in staat om mensen alleen.
Neem de zaak, voordat het Zombie-fenomeen nog beperkt was tot de kannibalenfiguur George Romero (onlangs verdwenen, arme hij), en nu hij zelfs optreedt als een vector om andere likes te maken, is hij verschrikkelijk, toch?

VEAL TRAM: 87 / 100

GRAPHICS:
Ik ben verbaasd dat ondanks we uit het grote scherm zijn verhuisd naar het kleine beat van de Nintendo DS, zal dit spel nog onder ogen kijken met dat typische retro trots dat alleen deze games kunnen veroorloven. Verras jezelf, want de graphics, met betrekking tot de achtergrond, zijn niet veranderd. Tijdens het spel zul je misschien merken dat alleen de polygoonelementen zijn gewijzigd, maar stil zijn verbeterd - omdat de rest van de film hetzelfde is. Deze trots mislukt echter op bepaalde momenten, waar de kleuren worden "gekleurd" en sommige details worden geknaagd.
Niets ernstigs, gelukkig moet je gewoon onthouden dat dit een re-aanpassing is van een 96-game.

GRAFISCHE STEM: 75 / 100

AUDIO:
Ik merkte dat dit spel met het kleine DS-chassis een cijfer in de atmosfeer verliest en dus raakte ik de console naar het pc-audiosysteem en BOYS, BOMBA!
Ondanks de compressie in de cartridge, heeft de audio echt niets gemist!
Misschien is het gewoon de nasynchronisatie die iets heeft verloren, want in meer dan een keer was het geluid een beetje vies.
Op deze punten ben ik een beetje teleurgesteld, hoewel het altijd een spel is van '96.

AUDIO AUDIO: 80 / 100

GAMEPLAY:
Ben je echt aan het pijnigen? Ik voel het, jouw angst. De zwarte angst die alles erger heeft veranderd. "Oh God, ze hebben me geruïneerd. De grenzen van de console, de toetsen en het aanraakscherm - oh teken wat hebben ze met het spel gedaan?! "ER IS GEEN SANCTIE. Het is ALLE HOE HET (HER) HEEFT GEMAAKT. Nou bijna.
Ten eerste, voordat je deelnemen aan je avontuur zul je worden niet genomen om MENUSELECTIE van het personage, maar voorafgaand aan dat de mode selectie, of "klassieke" (waar hij de rol van Jill / Chris NIEUWE ORIGINELE zonder enig respect zal spelen) of "Rinascita", die alles heeft wat Classic MEER ANDER heeft. In dit geval worden minigames en puzzels geïntroduceerd die profiteren van het aanraakscherm en de microfoon.
Niets zo flagrant, maar hoe eenvoudige dingen zijn vreemd brengt je dichter bij de wereld die elke fan van 'Horror wilde raken met de hand en bijna slaagt, zonder zaken als 3D of Oculus Rift.
Enige beperking is te vinden in de bewegingen, nog steeds gebonden aan de oude traditie van Survival Horror, sterft hard, bijna net zoveel als de BOW in het spel, maar nu dat we allemaal kennen.

STEM GAMEPLAY: 90 / 100

LEVENSDUUR:
Laat je niet misleiden, deze titel verslaat de 80% van de DS-voorbeeldtitels. Er zijn titels die rustig kan verslaan in een avond en anderen eindigen in een kwestie van drie uur in moeilijkheden "Normal" (Goldeneye DS, bijvoorbeeld, duurde minder dan een petosecondo!) Met deze campagne zal eindigen in een week. Gegarandeerd citroen! Ah, de campagnes zijn momenteel 4, en je moet het doen als je de verschillende bonussen, wapens en ontgrendelbare personages wilt ontgrendelen. En alsof dat nog niet genoeg was, werden een bonusmodus en een paar multiplayer-spellen geïntroduceerd. 'Nuff Said!

STEM GAMEPLAY: 90 / 100

TOTAAL: 85 / 100

Om een ​​Capcom ported (die af en toe erin slaagt om toppare op het gebied van de poort) worden we geconfronteerd met een Mr. porting, nog steeds in staat om ons te wekken, en het toestaan ​​van een koptelefoon te zijn, maakt ons springen van scagozzo.

GG CAPCOM!
-Revolutie van Vokes-

Gezien de omvang van de aanvragen, hebben we besloten om dit kleine ruimte gewijd aan je lezers te maken, zodat u uw mening kunt hebben door uw stem te laten horen, dus je wilt een beoordeling of een redactionele zo voort en zo voort te schrijven, dit is op de juiste plaats. Laat stuur uw artikelen aan de e-mail cosimo.lemma@pdvg.it eventueel in doc-formaat of pdf op de meeste, dat is prima ook een kopie in de e-mail lichaam te plakken, maar geen vreemdelingen formaten aub. Vergeet niet om Naam en Achternaam op te geven, evenals het onderwerp van de beoordeling zelf, vergezeld van elke toestemming om te publiceren met uw naam (als u een bijnaam of anonieme publicatie verkiest).

Omdat de community erg groot is, kunnen we op geen enkele manier de publicatie garanderen van elk item dat we zullen ontvangen voor zowel kwantiteit als kwaliteit. (ndR Artikelen zullen op een minimum worden geredigeerd om een ​​goede lay-out en goede leesbaarheid te waarborgen door eventuele fouten te bekijken. De logische betekenis van de geschriften zal op geen enkele manier worden beïnvloed. Ik voeg er ook aan toe dat wat je zult lezen op geen enkele manier de gedachte weergeeft om over videogames te praten, in dit specifieke adresboek denken we alleen maar aan een manier. Dus ga langzaam met vlammen en beledigingen, want persoonlijke meningen zijn heilig).