Zoals de titel al zegt, ben ik hier om mijn mening te geven over de zogenaamde 'nostalgische factor"Dat is de brandstof voor de verschillende vervolg / remastered en nog veel meer.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van remastered en remake. Goed komen om verbeteringen aan te brengen in een oud spel zoals bijvoorbeeld in de remake voor Wii U di The Legend of Zelda: The Wind Waker waar de Tingle secundaire missies werden vervangen door een Game Boy om verbinding mee te maken Gamecube te vervangen door een flessenboodschap in Miiverse, wat resulteert in de vreugde van fans die er geen konden betalen Game Boy om het 100% -spel te voltooien.
Omdat er in dit verhaal echter een al is, moeten we ook ruimte geven aan nieuwe ideeën.

Maar hoe kun je de aandacht trekken van spelers die de nieuwe games met een grimmig oog bekijken? Gebruik een manoeuvre die een spel leuk vindt Hacknet (Inclusief DLC) en twee films zoals Guardians of the Galaxy Vol.2 e Thor: Ragnarok.

Noot van de redactie Voor degenen die het nog niet hebben gezien, is de film op de foto Kung Fury, vrijwel overal gratis verkrijgbaar, wat volgens ons een echte must is

Ze maakten de estetica van de jaren 80-90 tot winnaar. Ondertussen, met het fenomeen vaporwave / similar en andere soortgelijke genres steeds meer in de lift, is gokken op dit paard een winnende keuze omdat het de speler iets nieuws geeft met een vintage uitstraling die hem verwelkomt. Zonder teveel spoilers te maken, in het videospel Hacknet, tijdens de laatste missie hoor je een track van de soundtrack van Hotline Miami (voor precisie Roller Mobster) en dit is een uitstekende manoeuvre omdat dat nummer perfect past bij de missie maar tegelijkertijd zijn nostalgie behoudt.
Terwijl in de DLC van hetzelfde spel hoor je twee bekende synthwave tracks: Resonantie e Droomhoofd, allebei van de kunstenaar HOME. Dit is een ander voorbeeld van deze strategie die succesvol blijkt te zijn, omdat deze tracks zich aanpassen aan de algemene sfeer, maar zonder de nostalgie weg te nemen.
Bij Guardians of the Galaxy Vol. 2 de esthetiek van de jaren 80 wordt niet alleen een slimme commerciële manoeuvre, maar een integraal onderdeel van het verhaal, de hoofdpersoon die lange tijd door het universum loopt.
Wat ik bedoel is dit: nou kom remake / remastered, maar de nieuwe games die dit soort nostalgisch / vintage-effect maken, zijn welkom. Maar zelfs degenen die dit soort esthetiek niet hebben, houden gewoon geen rekening met de gebruikelijke gehackte ideeën, gewoon om uit te persen wat er over is van de franchise om nieuwe dingen te maken. En wie wil begrijpen begrijpen. Bedankt voor uw aandacht, beste medewerkers van Parliamo di Videogiochi.

Ray Jackson

 

Gezien het grote aantal verzoeken, hebben we besloten om deze kleine ruimte speciaal voor je lezers te maken om je de jouwe te laten zeggen door je stem te laten horen, zodat je een recensie, een redactioneel artikel, enzovoort, wilt schrijven. op de juiste plaats. Stuur uw artikelen naar het e-mailadres cosimo.lemma@pdvg.it mogelijk in formaat dok of hooguit pdf, het is prima ook een kopie in de body van de mail, maar geen buitenaards formaat voor hoffelijkheid. Vergeet niet om op te geven naam e Achternaam in aanvulling oponderwerp van herziening op zichzelf vergezeld van de eventualiteit toegestaan ​​om te publiceren met uw naam (als je dat liever hebt, is het ook een goede bijnaam of publicatie in vorm anoniem).

Omdat de community erg groot is, kunnen we op geen enkele manier de publicatie garanderen van elk item dat we zullen ontvangen voor zowel kwantiteit als kwaliteit. (ndR Artikelen zullen op een minimum worden geredigeerd om een ​​goede lay-out en goede leesbaarheid te waarborgen door eventuele fouten te bekijken. De logische betekenis van de geschriften zal op geen enkele manier worden beïnvloed. Ik voeg er ook aan toe dat wat je zult lezen op geen enkele manier de gedachte weergeeft om over videogames te praten, in dit specifieke adresboek denken we alleen maar aan een manier. Dus ga langzaam met vlammen en beledigingen, want persoonlijke meningen zijn heilig)