Zoals de titel al zegt, ben ik hier om mijn mening te geven over de zogenaamde "nostalgische factor"Wat de verschillende volgers / geremasterde en nog veel meer van brandstof voorziet.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van remastered en remake. Goed komen om verbeteringen aan te brengen in een oud spel zoals bijvoorbeeld in de remake voor Wii U di The Legend of Zelda: The Wind Waker waar de Tingle secundaire missies werden vervangen door een Game Boy om verbinding mee te maken Gamecube te vervangen door een flessenboodschap in Miiverse, wat resulteert in de vreugde van fans die er geen konden betalen Game Boy om het 100% -spel te voltooien.
Maar omdat er in dit verhaal wel een is, is het ook nodig om ruimte te geven aan nieuwe ideeën.

Maar hoe kun je de aandacht trekken van spelers die met hun ogen naar nieuwe games kijken? Een manoeuvre gebruiken dat een spel leuk vindt Hacknet (Inclusief DLC) en twee films zoals Guardians of the Galaxy Vol.2 e Thor: Ragnarok.

ndR Voor degenen die de film op de foto niet hebben gezien, is Kung Fury, vrijwel gratis overal beschikbaar, een echte must in onze mening

Ze hebben de esthetiek van de jaren 80-'90 gewonnen. Met het fenomeen van de dampgolf / synthwave en andere soortgelijke genres steeds groter, is het wijzen naar dit paard een winnende keuze omdat het de speler iets nieuws biedt met een vintage lucht die hem verwelkomt. Zonder teveel spoilers in het videogame te maken Hacknet, tijdens de laatste missie hoor je een track van de soundtrack van Hotline Miami (voor precisie Roller Mobster) en dit is een goede manoeuvre omdat die track perfect past bij de missie, maar tegelijkertijd zijn nostalgie behoudt.
Terwijl in de DLC van hetzelfde spel hoor je twee bekende synthwave tracks: Resonantie e Droomhoofd, beide van de kunstenaar HOME. Dit is een ander voorbeeld van deze strategie die wint omdat deze sporen zich aanpassen aan de algehele sfeer, maar zonder de nostalgie weg te nemen.
Bij Guardians of the Galaxy Vol. 2 de esthetiek van de 80 wordt niet alleen een slimme bedrijfsmanoeuvre maar een integraal onderdeel van de geschiedenis als de protagonist van het universum sinds lange tijd.
Wat ik bedoel is dit: nou kom remake / remastered, maar de nieuwe games die waanzinnig zijn met dit soort nostalgisch / vintage effect zijn ook goed. Maar zelfs degenen die dit soort esthetiek niet hebben, houden gewoon geen rekening met de gebruikelijke afgezaagde ideeën en gewoon om de laatste druppel eruit te persen wat er nog over is van de franchise om nieuwe dingen te maken. En wie wil begrijpen, begrijpen. Bedankt voor je aandacht, beste personeel van Talk of Video Games.

Ray Jackson

Gezien het grote aantal verzoeken, hebben we besloten om deze kleine ruimte speciaal voor je lezers te maken om je de jouwe te laten zeggen door je stem te laten horen, zodat je een recensie, een redactioneel artikel, enzovoort, wilt schrijven. op de juiste plaats. Stuur uw artikelen naar het e-mailadres cosimo.lemma@pdvg.it mogelijk in formaat dok of hooguit pdf, het is prima ook een kopie in de body van de mail, maar geen buitenaards formaat voor hoffelijkheid. Vergeet niet om op te geven naam e Achternaam in aanvulling oponderwerp van herziening op zichzelf vergezeld van de eventualiteit toegestaan ​​om te publiceren met uw naam (als je dat liever hebt, is het ook een goede bijnaam of publicatie in vorm anoniem).

Omdat de community erg groot is, kunnen we op geen enkele manier de publicatie garanderen van elk item dat we zullen ontvangen voor zowel kwantiteit als kwaliteit. (ndR Artikelen zullen op een minimum worden geredigeerd om een ​​goede lay-out en goede leesbaarheid te waarborgen door eventuele fouten te bekijken. De logische betekenis van de geschriften zal op geen enkele manier worden beïnvloed. Ik voeg er ook aan toe dat wat je zult lezen op geen enkele manier de gedachte weergeeft om over videogames te praten, in dit specifieke adresboek denken we alleen maar aan een manier. Dus ga langzaam met vlammen en beledigingen, want persoonlijke meningen zijn heilig)