Tijdens de laatste Direct enkele dagen geleden uitgezonden, Nintendo kondigde de komst aan van twee belangrijke titels van derden, meer bepaald van Bethesda: Wolfenstein 2 en het wordt zeer gewaardeerd DOOM, onbetwiste shooters. De twijfels over deze landing op Stap over voor slechts ze verspreidden zich onmiddellijk op internet, met degenen die het nieuws goed ontvingen en degenen die geloven dat de Japanse hybride console niet krachtig genoeg is om de ervaring bevredigend te maken.

Op dat moment kwam hetzelfde softwarehuis tussenbeide, met de mededeling dat DOOM voor Switch is geen 1-poort: 1 van de versies die al op de markt beschikbaar zijn, maar een versie die specifiek is ontwikkeld voor de consolehardware:

DOOM on Switch is een versie ontwikkeld op de hardware van de Nintendo console en de afbeelding is geen 1: 1-poort van de andere platforms, de game is ontwikkeld op Switch en grafisch zal het geweldig zijn, met alle typische sfeer van de game; fans zullen blij zijn met het resultaat.

Op dit moment kunnen we geen definitief oordeel vellen, maar uit de eerste beelden lijkt het echt de versie te zijn DOOM hebben dezelfde grafische mogelijkheden als andere versies; we zullen zien hoe Bethesda heeft zijn shooter optimaal ontwikkeld voor de hybride console Nintendo.