Over een maaltijd we hebben met je gesproken over de aankondiging di Ruspa League en hoe het genie van Marco Alfieri weer aan het werk was. Vandaag kunnen we u meer details geven en, belangrijker nog, een releasedatum.

Het is met een gepost bericht van de pagina de officiële Facebook die Marco Alfieri het nieuws onthult. Zonder te verliezen.
Releasedatum: 5 oktober. Beschikbare versies? Fysieke kopie voor pc. Waar? Romics. Het wordt de eerste fase van het spel op het Roman Festival, dat zijn rondreis door Lucca Comics van 1 naar 5 november zal voortzetten.

Ruspa League

Ook onthulde een deel van de plot. Ten eerste, kader Specifiek is het de roep van Salveenee prequel. De geduchte Bossy ontwikkelt de kracht om terug in de tijd te gaan, terwijl Tony Iwoby besluit deel te nemen aan Ruspa League, het toernooi dat wordt georganiseerd door de Northern League om te beslissen wie mag deelnemen aan de Gentism Olympics.
Over gameplay gesproken, de offline multiplayer is beschikbaar (1vs1,2vs2) Gedeeld scherm en de ONLINE multiplayer tot 5 versus 5.
Ruspa League-updates zijn voor altijd gratis voor het spel, zoals die van Call Of Salveenee.

Veel geluk aan Marco voor de laatste haast. Op 5 oktober zullen we de afspraak niet missen. Hoe zit het met jou?