Een goed nieuws voor alle liefhebbers van de saga "Mysterieus"En ze waren ook aan het wachten op een derde hoofdstuk in Europa: KOEI TECMO GAMES heeft in feite via een persbericht aangekondigd dat Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings komt in Europa aan vroege maanden van 2018 su PlayStation 4, Nintendo Switch e PC via Steam.

Dit is hoe het softwarebedrijf de titel presenteert:

De laatste iteratie van de Atelier-sage eindigt de trilogie die begon met Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book and Atelier Firis: The Alchemist of the Mysterious Journey. Het spannende einde van de 'Mysterious'-trilogie zal ook samenvallen met de twintigste verjaardag van de franchise. Het verhaal volgt het verhaal van twee tweelingen alchemisten: de gereserveerde en bedachtzame Lydie Marlen en de excentrieke en zorgeloze Suelle Marlen. Twins werkt met hun vader in het ouderlijk huis, maar vanwege de kleine ervaring met alchemie hebben ze zelden klanten. Terwijl ze proberen hun vaardigheden te verbeteren, worden de twee meisjes geconfronteerd met een mysterieus schilderij en nadat ze het hebben gecontroleerd, worden ze opgezogen in een wereld vol unieke materialen. Dit zal slechts de eerste stap zijn in een avontuur dat hen tot hun dromen zal brengen, om het beste atelier ter wereld te hebben!

U bent klaar om uw hand te leggen op het derde hoofdstuk van deze trilogie Atelier Lydie & Suelle: The Alchemists and the Mysterious Paintings?