Op Nintendo 3DS eShop verkrijgbaar Pokémon Gold e Zilver en degenen die een van de twee titels kopen, hebben een geschenk: een code voor de legendarische Pokémon Celebi, waarmee u kunt verzilveren Pokémon Sun, maan of nieuwe Ultra Sun e Ultra Moon binnenkort.

Maar kennelijk is het ontvangen van de code niet zo direct als het lijkt en daarom, dankzij een kleine handleiding die je in de originele taal kunt vinden Gamespot, wij zullen u begeleiden in het proces om de uwe te ontvangen Celebi.

Eerst en vooral, om de code te vinden, moet je eShop 3DS starten en Instellingen / Anders selecteren in het hoofdmenu. Ga vanaf daar naar Accountactiviteit en zie uw aankoopbewijs voor Pokémon Gold o Zilver, afhankelijk van wat je hebt gekocht. De code staat onderaan uw aankoopbewijs.

Op dat moment, als je de code hebt, voer je het uit Pokémon Sun o maan (of als je geduld hebt, wacht Ultra Sun/Ultra Moon) en selecteer de optie Mysterieus geschenk. Voer je code in en het spel is afgelopen. Je kunt herstellen Celebi van elke bezorger in een van de Pokémon-centra van het spel.

Het is niet de eerste maal Nintendo geeft Celebi, maar dit is de eerste keer dat deze legendarische Pokémon wordt uitgebracht Zon e maan.

Beeldresultaten voor celebi Pokemon zon / maan

Celebi is een type Pokémon Gras / Psychic, start vanaf het 30-niveau en kent de volgende zetten:

  • Heal Bell
  • vrijwaring
  • AncientPower
  • waarzeggerij

Het tijdbereik waarin het mogelijk is om de code te ontvangen is erg breed en zal vanaf vandaag gaan 22 september, tot de 21 september van de 2018, terwijl de laatste keer om de code in te wisselen de Oktober 31 2018.

Ma Celebi is niet de enige Pokémon-special op dit moment Zon e maan kan ontvangen; in werkelijkheid Nintendo biedt ook verschillende 6 aan Pikachu, elk met een van Ash's hoeden uit de geanimeerde serie.

Helaas kun je er maar één hebben en de distributie zal dit schema volgen:

  • September 19-25: originele serie
  • September 26 - oktober 2: Hoenn (Ruby / Sapphire)
  • Oktober 3-9: Sinnoh (Diamond / Pearl)
  • Oktober 10-16: Unova (zwart / wit)
  • Oktober 17-23: Kalos (X / Y)
  • Oktober 24-30: Alola (zon / maan)

Van 1 ° oktober tot 16 ° november in plaats daarvan in de GameStop wie zich bij het initiatief voegt, kan de code inwisselen voor een andere legendarische Pokemon: Marshadow.