Een van de eerste aangekondigde titels Nintendo Switch, zelfs getoond tijdens de presentatie van de Japanse hybride console aan de hele wereld, was Shin Megami Tensei di Atlus, hoewel er naast een teaser-trailer nog geen informatie is vrijgegeven.

Sinds die dag hebben we nog vele maanden geen details, maar we zullen snel tevreden zijn: ter gelegenheid van Tokio spelshow, in feite, de software huis verklaarde dat de 23 oktober, de dag waarop het concert zal plaatsvinden "Shin Megami Tensei 25th Anniversary Live - Chaos-kant"Veel details zullen eindelijk worden vrijgegeven over de ontwikkelingsupdate en over de game zelf.

We hopen dat oktober 23 welkomstnieuws voor u kan ontvangen Nintendo Switch van ons Westers, met veel details over gameplay en video die ons laten zien wat we eigenlijk met het nieuwe kunnen spelen Shin Megami Tensei.