Het bestaan ​​van het project voor de nieuwe Atari-console, de Ataribox, was al bij iedereen bekend. Nu begint het project werkelijkheid te worden en daarmee de mogelijkheid om een ​​nieuwe console in de winkelrekken te vinden.
Alles van deinterview vrijgegeven door Feargal Mak, General Manager Atari, a GamesBeat. Na maanden weten we eindelijk nieuwe informatie te krijgen over de Ataribox, inclusief technische specificaties, prijs, crowdfunding-campagne en zelfs foto's. Laten we doorgaan met bestellen.

specificaties: de consoleprocessor wordt een aangepaste AMD, gebruikt een Radeon GPU en zal een Linux-besturingssysteem gebruiken met een gebruikersvriendelijke interface die voor de gelegenheid is gemaakt. In de console wordt een catalogus met geweldige klassiekers voor uitgevers vooraf geladen, maar het is mogelijk om elke game uit te voeren, afhankelijk van de hardware.

Prijs: de console kost tussen de 250 en 300 euro. In beide gevallen spreken we van een "betaalbare" prijs; dit betekent niet dat het weinig kost in verhouding tot de aangeboden kracht. We hebben het niet over 4K of zoiets, weet het. Laten we dat zeggen ze zullen ons niets gevenlaten we dat terzijde stellen.

Crowdfunding campagne: de bedoeling van Feargal Mak is om dit najaar een campagne op Indiegogo te starten en in het voorjaar te proberen het console-debuut te maken.

We komen bij het stuk: de foto's! Het ontwerp is zeker boeiend en deze keer is het hout (ze houden ons om het te specificeren) waar. Nostalgici van over de hele wereld, doe mee. Ga je ons een gedachte maken?

https://www.facebook.com/atariboxofficial/posts/358671904570732