de onmiskenbare hoofdthema di FINAL FANTASY inmiddels, samen met die van DRAGON QUEST e The Legend of Zelda, is in de collectieve verbeelding van spelers een van de onmerkbare soundtracks waar we naar zullen blijven luisteren zolang deze merken in leven blijven.

Om dit en vele andere beroemde stukken van de sage te componeren was Nobuo Uematsu wat ons vertelt in de video die we hieronder laten zien, het ontstaan ​​van dit "Hoofdthema'.

Om de dertig jaar van zijn gouden-eidip te vieren, Square Enix heeft een oproep voor het hoofdthema gelanceerd, waarbij fans worden uitgenodigd om hun creaties die te maken hebben met de saga en het nummer in het bijzonder, te laten verschijnen in een speciale herdenkingsvideo die over een paar maanden zal worden uitgezonden . Alle details over hoe deel te nemen zijn beschikbaar in het persbericht van de uitgever.

Abonnementen staan ​​open voor deelname aan de tribute video van fans van de FINAL FANTASY-serie

De beroemde componist van de serie, Nobuo Uematsu, vertelt over zijn inspiratiebronnen voor het beroemde "Hoofdthema"

MILAAN (26 september 2017) - Square Enix Ltd. heeft vandaag een nieuwe video uitgebracht waarin de beroemde componist van de muziek van de serie FINAL FANTASY®, Nobuo Uematsu, vertelt ons over zijn inspiratiebronnen en het proces van het ontwikkelen van het iconische "Hoofdthema" van FINAL FANTASY.

Met zijn onvergetelijke melodieën en zijn vermogen om de emoties, passies en vreugde van de werelden over te brengen FINAL FANTASY, Nobuo Uematsu's bijdrage heeft bijgedragen aan het verhogen van de serie om het het fenomeen te maken dat het vandaag is. Om het 30-jubileum te vieren, maakt Uematsu van de gelegenheid gebruik om een ​​nieuwe officiële wedstrijd te presenteren, gehouden door Square Enix, die fans uitnodigt om het stempel te drukken in deze onvergetelijke serie.

Deze wedstrijd nodigt fans uit om hun talenten en hun creativiteit te tonen op het ritme van de muziek van het "Hoofdthema" van FINAL FANTASY. Je kunt deelnemen met nieuwe versies van het hoofdthema, originele animaties, dansen en andere kunstwerken, en de winnaars worden opgenomen in een fantastische fan-getijdenvideo die hun talenten en creativiteit aan de hele wereld laat zien. Inzendingen zijn geopend van september 24 tot november. Ga naar: om deel te nemen aan de wedstrijd: https://tribute.finalfantasy30.com/it-it/.

Als u de Algemene voorwaarden wilt bekijken, gaat u naar: https://tribute.finalfantasy30.com/tandc/ff-30-fan-tribute-tandc-it.pdf.