In de wereld van draagbare consoles Sony hij had een fantastisch moment van glorie met ontzetting PSP en een flamboyante flop met de mooie maar ongelukkige PS Vita.

In dit opzicht, of liever op de draagbare console markt, de baas van Sony, Andrew House, die in een interview met Bloomberg openlijk heeft verklaard dat de draagbare markt geen commercieel levensvatbare markt is, aangezien er nu smartphones zijn opgezet op dit gebied, waardoor ze toegang hebben tot een enkel apparaat media die spel en vermaak spelen en nu zelfs een bepaald niveau spelen.

House is Vita
Kijk gewoon naar hem in het gezicht om erachter te komen dat er niets te redden is voor PS Vita!

Twee woorden spenderen duidelijk aan de console van het moment, Nintendo Switch, erop wijzend dat hoewel het de onaantrekkelijke laptopmarkt ziet, het op de een of andere manier de hybride benadering waardeert Nintendo hij wilde experimenteren met zijn nieuwe console (en op een of andere manier bevestigen wat veel mensen denken, dat wil zeggen, Sony niet zien Schakelaar als concurrenten in hun markt, aangezien zij verschillende marktstrategieën en benaderingen nastreven).

Spreken van verkoopgegevens (verwijzend naar Japan), waar Schakelaar inmiddels staat het constant bovenaan de hitlijsten (maar we houden ook rekening met de nieuwheidsfactor en de verzadiging van de PS4 in de markt), verklaarde House zelf dat het grote succes van de Nintendo-console geen enorme impact op de markt had Sony.

Dit alles schakelt vanzelfsprekend elke stem uit op de geboorte van mensen die het hadden over een mogelijke stem PS Vita 2, sinds dat Sony hij lijkt bereid om voor altijd van die markt af te zien.