Het succes van PlayerUnknown's Battlegrounds hij vertoont geen teken van stoppen. Sinds de publicatie in vroege toegang, heeft het spel niets anders gedaan dan consensus bereiken onder gebruikers, snel meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren, zelfs overtreffen Dota 2 als het aantal spelers tegelijkertijd verbonden.

Gezien dit niveau van populariteit, de ontwikkelaar Bluehole hij deed wat interne herstructurering en creëerde een nieuwe branch genaamd PUBG Corp. volledig toegewijd aan bedrijfsontwikkeling en wereldwijde gaming-operaties. De ontwikkelaar hoopt dat deze zetten ook helpen om de titel te bevestigen eSports en ontwikkel het spel als een echte franchise.

De nieuwe afdeling wordt geleid door Chang Han Kim, De leidende ontwikkelaar van PUBG en uitvoerend producent van Bluehole. Woonghee Cho, voormalig CEO van Maui Games en voormalig hoofd bedrijfsontwikkeling voor Neowiz, voegt zich bij het team om de inspanningen verder te versnellen. In het kader van deze wereldwijde activiteiten wil de Koreaanse ontwikkelaar zijn internationale bereik uitbreiden via een nieuw gevestigd kantoor in de Verenigde Staten, ook gericht op Europa en Japan.

Gezien het wereldwijde succes van PUBG, willen we de operationele efficiëntie garanderen die nodig is om de game wereldwijd te ondersteunen. Deze nieuwe structuur stelt ons in staat om wendbaar te zijn bij het uitbreiden van strategische zakelijke kansen, waaronder het potentieel van gaming in de eSports-sector en de groei van PUBG als een echte wereldwijde franchise.