Na een onrustige ontwikkeling zal de 17 in oktober eindelijk de nieuwe winkel binnenkomen South Park: dieet Boxing, wat ons terugbrengt om een ​​fantastisch en oneerbiedig avontuur op te bouwen PC, PlayStation 4 e Xbox One. De problemen in het spel of, beter, hoe ze worden geconfronteerd, lijken op de hele stijl van karton en Ubisoft hij wilde dingen goed doen, kopers aanmoedigen en een gelukkige winnaar een kans geven om deel te nemen aan het nasynchroniseren van het spel.

Schraap je al je keel om een ​​goede indruk te maken? Misschien moet je iets anders verlichten. "Ik ben de scheet"Is in feite een wedstrijd die zal beslissen wie degene zal zijn die de eer heeft om te lenen het geluid van het eigen huisdier voor een van de krachtige (en stinkende) wapens van de held. Deze uitdaging tot de laatste scheet begon gisteren, 2 oktober, en zal worden gehouden tot 16 van deze maand, met de publicatie van de resultaten op de 23: wat je moet doen om toe te passen is alleen neem een ​​video op waar je op focust en maak de meest krachtige raket die je ooit hebt gemaakt (u kunt het op de site doen door erop te klikken qui).

De winnaar van de wedstrijd wordt gekozen door een jury bestaande uit leden van de San Francisco Studio, de heer Metano en een vertegenwoordiger van South Park Digital Studios, en de gelukkige schutter zal de studio's van Ubisoft in San Francisco bereiken voor neem je witte ruis op om in de game te gebruiken.

Ben je aan het einde van het artikel gekomen of ben je al in de keuken aan het klaarmaken met een mooie pot bonen?