We zijn eerlijk, in veel landen in het buitenland zien ze ons Italianen als frauduleuze en vaak oneerlijke mensen.

Maar zoals we allemaal weten, is de hele wereld een land en deze keer is het zelfs aan de Rijzende Zon om zich schuldig te maken aan het hebben van de schaamte in zijn bevolking iemand te hebben die aangeeft als een "oplichter".

Het lijkt erop dat Kojio Takada, voormalig salesmanager van square Enix (wiens naam ook voorkomt in effectenkredieten zoals Dragon Quest), gebruikte de naam van zijn oude bedrijf om, terwijl hij contracten met klanten sloot, verschillende gameconsoles te kopen, die de aanschaf van dergelijke hardware rechtvaardigen als nodig voor het succes van de operatie.

Dit alles was erop gericht ze privé door te verkopen, waardoor een verlies van ongeveer 1,4 miljoen Yen (gelijk aan $ 12.374,00) tot square Enix.

De bewerking is ingesteld door Takada vond plaats tussen november 2011 en september 2013, wat een harde reactie veroorzaakte op de bovenste verdiepingen van square Enix, die dekking zoeken, de training van zijn werknemers herzien, om toekomstige gevallen zoals deze te voorkomen.

Zeker hadden we in Italië in staat om tegen de huidige wisselkoers veel meer in te cashen dan de 10.500,00-euro! (PS grappen, dood me niet!)