Eén van de sterke punten van Pokémon Go het is zeker dat er een geweldig team achter zit dat evenementen blijft organiseren (alleen in World of Warcraft Ik was toevallig getuige van zo'n toewijding aan de seizoensgebonden evenementen).

Het Halloween-evenement van vorig jaar was een groot succes, zo erg dat het terugkeerde naar de top van de downloadgrafieken Pokémon Go op iOS-systemen, naast het scoren van een piek in actieve gebruikers gedurende de periode.

En aangezien het winnende team niet verandert, is dat het dan Niantic kondigde het nieuwe Hallowen-evenement voor de 2017 aan.

Wanneer de details zijn mager, maar als we rekening houden met vorig jaar is het evenement, natuurlijk zijn er veel wachten Pokémon van Ghost type tik overal, in de hoop niet op begraafplaatsen te belanden, maar ook om extra snoep te ontvangen.

Uit Officiële site di Pokemon hier is de advertentie:

Het Halloween seizoen is een bijzondere tijd in een Pokémon Go. Veel goede dingen gaan in het spel te komen laat in oktober, en we kunnen niet wachten om eruit te komen en te zien wat voor soort euforie we kunnen bedenken, terwijl we nieuwe Pokémon vangen in te vullen onze Pokédex.
Stay tuned voor meer informatie over het evenement Halloween Go Pokémon komen!

We zullen opnieuw schetsen Pokémon Go top van de app-ranglijst in iOS en Play Store?