Velen van ons wachten, naast de passie van videospellen die voor tv-series hebben, met grote schroom voor het tweede seizoen van Stranger Things (een paar dagen gemist in oktober 27).

Deze serie, die veel te danken heeft aan de cultuur van de 80-jaren (met veel verwijzingen naar videogames uit die tijd, waaronder een fantastische cabin cruiser van Dragon's Lair in de teaser van het tweede seizoen), heeft iedereen verrast en sommige fans hebben ook geprobeerd om het eerste seizoen om te zetten in een videogame.

Maar Netflix, altijd heel voorzichtig met de marketingcampagnes (en in het geval van Stranger Things doet fantastisch werk), heeft besloten om officieel een videogame te maken op basis van de serie en in feite heeft de streaming-gigant geproduceerd Stranger Things: The Game, een smartphone-spel dat veel Zelda onthoudt, maar natuurlijk met de tv-serie cast.

Als je het eerste seizoen nog niet hebt gezien Stranger Things we kunnen je alleen adviseren, omdat het duidelijker is omdat je hebt gekozen om 16-bit graphics te gebruiken op SNES (en zoveel referenties die onduidelijk zijn als je het verhaal niet goed kent)

De game heeft veel personages die je kunt gebruiken, elk met zijn eigen specifieke kenmerken en die je zullen leiden om te verkennen Hawking en l 'Ondersteboven (Ik kan de voorwaarden van de Italiaanse vertaling niet gebruiken, sorry) tijdens het oplossen van de verschillende puzzels die aan u zullen worden gepresenteerd.

Het spel zou vandaag in de winkels moeten verschijnen iOS e Android (zodra de links beschikbaar zijn, zullen we de pagina updaten) en het zal volledig gratis zijn, zonder extra transacties in het spel.

Ik laat je naar de trailer en heb plezier!